Regissøren vil ha flere «Harry Potter»-filmer

Kan vi få se mer til Harry, Ronny og Hermine?

FÅR VI MER?: Regissøren uttaler at han vil lage flere filmer. Vil det bli mer Harry Potter?
FÅR VI MER?: Regissøren uttaler at han vil lage flere filmer. Vil det bli mer Harry Potter? Foto: Foto: Warner Bros / Harry Potter
Publisert

(SIDE2): Regissøren bak de to første «Harry Potter»-filmene, Chris Columbus, vil ha flere filmer i serien, melder US Magazine.

Serien er basert på forfatteren J.K. Rowlings bøker med samme navn, og består så langt av åtte filmer.

Hoppet år frem i tid

Det er imidlertid én hake ved regissørens ønske, og det er at det er slutt på bøkene. Det er ikke flere fortellinger om trollmannen man kan

INGEN PLANER: Foreløpig virker det ikke som om forfatteren har planer om å skrive flere bøker i Potter-serien.
INGEN PLANER: Foreløpig virker det ikke som om forfatteren har planer om å skrive flere bøker i Potter-serien. Foto: Mpnc/Bulls

filmatisere, men skal vi tro Columbus har han allerede funnet løsningen på problemet.

- Jeg er fascinert av slutten på den siste filmen. Vi har hoppet flere år frem i tid, og i mellomrommet der må det ligge flere fantastiske Potter-historier, sier han til det amerikanske magasinet.

Den siste delen av historien hopper nemlig hele 19 år frem i tid, slik at leseren får mulighet til å se hvordan det går med Potter og resten av gjengen fra Galtvort.

- Jeg har ikke nok mot til å faktisk nevne dette for forfatteren, fordi jeg har en så enorm respekt for henne. Hun må gjøre som hun vil, men jeg vil veldig gjerne vite hva hun tenker om de manglende årene, sier regissøren.

Dessverre har Rowling allerede satt i gang med nye prosjekter, og ikke gitt noen form for hint om at hun planlegger å fortsette Potter-eventyret. Da gjenstår det bare for fansen og krysse fingrene for at utsagnet til Columbus kan få henne til å skifte mening.

Vil du holde deg oppdatert på TV og underholdning? Lik oss på Facebook!

Denne saken ble første gang publisert 22/07 2015.

Les også