Rasende over nye nakenbilder

Ny nakenskandale for skuespilleren Vanessa Hudgens (22).

Foto: PR (Warner/SF Norge)
Publisert

I 2007 måtte «High School Musical»-stjernen Vanessa Hudgens forklare og unnskylde nakenbilder som havnet på nettet. Hun beholdt rollen i «High School Musical 3», Disney mente at hun hadde fått seg en lærepenge.

Men i 2009 dukket nye bilder opp, til skuespillerens store fortvilelse. Takket være flere amerikanske blogger, dukket en ny bildeserie av den filippinsk-amerikanske stjernen opp. Her poserer hun med telefonen og fotograferer seg selv i undertøyet og toppløs. Bilder hun angivelig tekstet til sin kjæreste Zac Efron.

Nå har nok en serie bilder funnet veien til nettet, og denne gangen er Hudgens forbanna. De nye bildene skal være fra 2007-serien og viser en naken jente i utfordrende stillinger, skriver den britiske avisen Daily Mail.

- Vanessa er sint og opprørt over at disse gamle bildene, som ble tatt flere år tilbake, fortsetter å dukke opp, sier Hudgens' advokat Christopher Wong til nettsiden TMZ.com

Politiet er satt på saken for å finne ut hvem som sprer bildene, uttaler Wong.

- Det er spesielt forstyrrende den eller de som gjør dette har til hensikt å ulovlig lekke bildene over en lang periode, fortsetter advokaten.

Foto: Mr O / Splash News (All Over Press)
Foto: Mr O / Splash News (All Over Press)
Foto: Mr O / Splash News (All Over Press)

De nye bildene dukker opp samtidig som Hudgens nye film, «Sucker Punch», blir lansert i USA. Filmen har premiere i Norge 15. april, og er en ny action-fantasy-fortelling fra regissøren av «Watchmen» og «300», Zack Snyder.

I 2009 saksøkte Hudgens en av nettsidene som publiserte bildene for å ha gjort bildene tilgjengelig uten hennes tillatelse og for å ha fått tak i dem på «ukjent vis», skriver Daily Mail.

Foto: Faksimile (Onlinemagasinet.no)

Skuespilleren forteller at hun fremdeles blir opprørt av å tenke på de kontroversielle bildene.

- Jeg tror det har gjort meg sterkere, men det gjør fremdeles vondt. Det suger fordi bildene var ment å være private, men på samme tid er det mange skuespillere som stiller opp nakne på film. Jeg er sikker på at jeg også kommer til å gjøre det, men jeg vet ikke om jeg klarer det nå, sier Hudgens ifølge avisen.

Foto: (Warner/SF Norge)
Foto: Ethan Miller (Getty Images)

Denne saken ble første gang publisert 16/03 2011.

Les også