Aktuelt

Punget ut for privat brannmannskap

Kardashian West åpnet lommeboken for å redde nabolaget.

REDDET NABOLAGET: Paret ville forsøke å holde flammene unna sin gigantiske eiendom. Nabolaget er takknemlig.
REDDET NABOLAGET: Paret ville forsøke å holde flammene unna sin gigantiske eiendom. Nabolaget er takknemlig. Foto: Chesnot/Getty Images
Sist oppdatert

Kim Kardashian West (37) og hennes ektemann Kanye West (43) er kun to av flere kjendiser som har måttet evakueres fra sine hjem som følge av California-brannene.

Nå har paret hyret inn et privat brannmannskap for å beskytte eiendommen, forteller kilder til TMZ. Deres gigantiske hus i Hidden Hills har en verdi på 60 millioner dollar (rundt 500 millioner norske kroner). Og det er ikke bare det styrtrike paret som har nytt godt av hjelpen. Takket være Kardashian West's bidrag, har også en rekke andre nabohus blitt reddet fra flammene.

TMZ meldte i forrige uke om at paret var bekymret for utviklingen. Kim twitret

- Jeg har hørt at eiendommen vår i Hidden Hills er utsatt, men det ser ut til at flammene er stabile i dette området på nåværende tidspunkt. Jeg ber om at vinden går i vårt favør, og at alle er trygge og utenfor fare.

Hun rettet også en varm takk til brannmannskapene som arbeider kontinuerlig for at alle skal være trygge.

- Jeg elsker dere som arbeider kontinuerlig for at vi skal være tygge, skriev hun.

På søndag vant også Kardashian/Jenner- klanen pris under E! People's Choice Awards for sin realityserie «Keeping Up with The Kardashians». Prisen dedikerte de til brannamnnskaper og andre som arbeider for at Californias befolkning skal være trygge under brannene som har rammet dem hardt. I tillegg hedret familien de 12 ofrene som mistet livet under en skyteepisode i Thousand Oaks, California, onsdag i forrige uke.

- Det har vært en tøff uke for oss i Calabasas, Hidden Hills og for våre naboer i Tousand Oaks og Malibu. Vi er helt knust etter den grusomme skytepisoden, over at folk har mistet livet og hjemmene sine, og for de hundretusenvis som har blitt evakuert, sa Kardashian West fra scenen i følge Fox News.

Denne saken ble første gang publisert 13/11 2018, og sist oppdatert 13/11 2018.

Les også