Produsent forteller en overraskende hemmelighet om Den sjette sansen

Dette spørsmålet har mange stilt seg etter å ha sett filmen.

Foto: (Buena Vista)
Publisert

(SIDE2): «Den sjette sansen» er en av tidenes beste filmgrøssere. Faktisk er den så kjent at vi ikke engang gidder å advare om spoiler.

Eller jo, ok, da. Nå kommer det en spoiler. Men merk at hvis du nå må stoppe fordi du ikke vil vite avsløringen, så får du hive deg rundt og se «Den sjette sansen». Nå!

Her er 13 ting du neppe visste om «Den sjette sansen».

Bruce Willis' karakter Malcolm er død. Nesten hele tiden. Og vi ble sjokkerte da vi fikk vite det. Så overrasket at vi måtte se filmen en gang til.

Det er én ting mange har spurt seg om etter å ha sett filmen for andre gang. Visste Cole at Malcolm var død?

Les også: Livet ble et mareritt etter «Blair Witch Project»: Alle trodde hun var død.

Redd for alle - unntatt Malcolm

Cole (Haley Joel Osment) er en liten gutt som er livredd for spøkelser. Han prøver å flykte straks han ser et spøkelse - ja, allerede før han i det hele tatt ser den døde personen, prøver han å komme seg unna.

Slik er det ikke da han møter Malcolm første gang. Han ligger i sykesenga og fører en lang samtale med Malcolm. Deretter møtes de igjen en rekke ganger, og Cole er tilsynelatende aldri redd for sin nye venn.

Hvorfor det?

Får svaret

Huffington Post lurte også på dette. Og da de møtte filmens produsent Roger Birnbaum nylig, spurte de ham like gjerne om det.

- Visste Haley Joel Osment at Bruce Willis var død hele tiden? spurte de.

Og Birnbaums svar kom med en gang:

- Nei.

Cole visste med andre ord ikke at Malcolm var død da han kom inn til ham på sykehuset.

Brått usikker

Huffington Posts journalist reagerte tilsynelatende litt mer høylytt enn du sannsynligvis gjør akkurat nå, og produsenten ble dermed usikker på om han hadde sagt for mye.

- Eller jo ... prøvde han seg med etterpå.

Men vi stoler på det bastante førstesvaret - og nå må vi nok se filmen enda en gang, for å finne ut når Cole forstår at Malcolm er død.

(function(d, s, id){ var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0], p = (('https:' == d.location.protocol) ? 'https://' : 'http://'), r = Math.floor(new Date().getTime() / 1000000); if (d.getElementById(id)) {return;} js = d.createElement(s); js.id = id; js.async=1; js.src = p + "www.opinionstage.com/assets/loader.js?" + r; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, 'script', 'os-widget-jssdk'));

Les også: Daniel Radcliffes Harry Potter-audition er det søteste vi har sett

Les også: Kiefer Sutherland fikk tre millioner dollar for ikke å spille i en film

Denne saken ble første gang publisert 22/09 2016.

Les også