Prinsesse på vift

Charlotte Casiraghi kom på helgens roseball i Chanel Couture rett fra catwalken, og viste nok en gang at hun er Europas desidert hotteste prinsesse!

Foto: Bulls
Publisert

Hva er det med genbassenget i Monaco? Absolutt ALLE ser ut som Hollywood-stjerner (unntatt Prins Albert, stakkars, som ser ut som han plasket mest i den grunne enden av bassenget).

De har denne nonchalante looken med plettfri hud (som gløder innenfra) og skinnende liksom-tilfeldig hår, og en bohemsk, avslappet stil, som bare generasjoner av masse penger kan gi deg.

Foto: Bulls

De får alle andre kongefamilier i Europa til å se ut som smørblide bondetamper, og mest elegant av dem alle er Charlotte Casiraghi.

På lørdag gikk det årlige roseballet av stabelen (for selvsagt driver de med slike deilig, dekadente ting som roseball nede i Monaco), og Charlotte seilte inn i en kjole som knapt har rukket å forlate Chanel-catwalken etter moteuka i Paris.

Foto: Rex/Bulls

Akkurat mamma

Charlotte ble akkurat mamma til sitt første barn, vesle Raphäel, som hun fikk 17. desember med forloveden Gad Elmaleh. Litt kjapp hoderegning tilisier da at lille Rafa er tre og en halv måned gammel, men mor ser ikke ut til å være nevneverdig plaget av melkespreng eller andre ulumskheter (ingen voksenbleier under Chanel'en, nei ...).

Foto: Allpix Press/Bulls

Chanel må klappe høyt av fryd. Bedre reklame enn dette er det ikke mulig å få! Men Karl Lagerfeld har jo kledd opp Monacos førstedamer i tiår, og er vant til oppmerksomheten.

Foto: Borde / BestimageBulls

Lagerfeld og Charottes mor, Prinsesse Caroline av Monaco, har vært nære venner i en årrekke, og han har nærmest vært hoffleverandør til Fyrstepalasset. Karl var til og med med på familiebildet på årets roseball. For en gjeng!

Foto: Villard/pdn/sipa/All Over Press

Denne saken ble første gang publisert 01/04 2014.

Les også