Underholdning

William er visstnok sjalu på oppmerksomheten Harry og Meghan får

Ikke så greit når lillebror gifter seg med en Hollywood-stjerne og stjeler rampelyset.

GI MEG RAMPELYSET TILBAKE: Prins William er visstnok ikke glad i å dele oppmerksomheten med familien sin.
GI MEG RAMPELYSET TILBAKE: Prins William er visstnok ikke glad i å dele oppmerksomheten med familien sin. Foto: Getty Images
Sist oppdatert

Det har alltid vært litt konkurranse mellom de to brødrene, William (36) og Harry (34). Og det er visstnok William som egger til kamp om medienes gunst, skriver Cosmopolitan, etter at Mail kjørte et lengre sak i forbindelse med boken «Charles at 70: Thoughts, Hopes and Dreams».

Her forteller forfatter Robert Jobson om Charles' forhold til sønnene og hvordan ting har har vært opp gjennom oppveksten og inn i voksenlivet.

Her kommer det visstnok frem at William er alt annet enn fornøyd med å dele rampelyset med verken lillebroren.

Eller resten av familien, for den sakens skyld. Det hele toppet seg i januar i år, da interessen rundt Harry og Meghan virkelig nådde nye høyder.

FORLOVET PAR PÅ OPPDRAG: Harry og Meghan gjester Cardiff.
FORLOVET PAR PÅ OPPDRAG: Harry og Meghan gjester Cardiff. Foto: Max Mumby/Indigo/Getty Images

Det faktum at hun er en Hollywood-skuespillerinne som fant sin prins og den prinsen er lillebroren din, kan jo gjøre enhver grønn av misunnelse og sjalusi. På toppen av det hele var det kongelige bryllupet kun noen måneder unna, og alt Harry og Meghan foretok seg vakte oppemerksomhet.

Så da Harry og Meghan gjestet Cardiff i januar i år, så bestemte storebror seg for å kuppe overskriftene dagen etter. Med en splitter ny hårklipp.

KORT HÅR: Slik så William ut i januar 2018.
KORT HÅR: Slik så William ut i januar 2018. Foto: MICHAEL CAMPANELLA/Getty Images

Jobson uttaler:

- Interessen rundt Meghan og Harry hadde eksplodert på det tidspunktet, og William, som også var ute på kongelig oppdrag samme dag som det forlovede paret, bestemte seg for at han også ville få sin tilmålte tid i medienes søkelys. Dermed stilte han med ny frisyre på oppdraget, som selvsagt resulterte i oppslag i mediene dagen derpå.

Jobson fortsetter:

- Også de som jobber i staben, syntes William kan være vanskelig, og litt «grandios». Til og med Charles er preget av humørsvigningene til arveprinsen.

Denne saken ble første gang publisert 31/10 2018, og sist oppdatert 02/11 2018.

Les også