vi menn poker

Premium innhold

Ved å bli medlem av Vi Menn Poker Premium får du være med på eksklusive turneringer og sammenkomster, delta i konkurranser og du får gode tilbud.

Sist oppdatert

Endelig! Vi flesker til, og utvider Vi Menn Poker med et premium-abonnement!

Vi Menn Poker er blitt voksen, og alle voksne må ha en eksklusiv klubb. I Vi Menn Poker Premium får du en velkomstpakke med kortstokk og super-power-poker-kort, månedlige nyhetsbrev med de siste artiklene rett i epostkassa, konkurranser og gode tilbud, spesialoppvartning under våre populære turneringer i utlandet, du får være med på eksklusive sosiale samlinger med faglig innhold under Vi Menn Open og NM, og ikke minst, du får en plass til pokergallaen og invitasjonsturneringen her. OBS! Her blir det kø!

De første 50 som melder seg på vil kunne spille årets turnering, etter det må vi se an plasser. De som ikke kommer med på årets gallaturnering, får selvsagt være med neste år.

Vi Menns pokergalla er årets store prestisjearrangement, her er hele adelskalenderen i norsk poker, røde løpere, prisutdelinger, gullturnering pluss sit-and-go’s, smokingkledde gla’gutter og nydelige pokerdamer - det er bare å legge champagnen på is!

Allerede i 2005 arrangerte vi den første pokergallaen, og delte ut den første Gullhånda. Til vår fenomenale venn Thor Hansen, som norske pokervenner med sorg måtte følge til sin siste hvile på tampen av fjoråret. Så når Aylar Lie går på podiet på Taket av Steen & Strøm lørdag 2 mars, og får pokalen av Vi Menn-sjef Alexander Øystå, er hun den 15. i en rekke med norske pokerlegender som mottar Norges viktigste pokerpris.

Vi kommer også til å starte opp igjen Team Vimennpoker, med noen av Norges beste spillere, og spillerne her vil kunne ta imot og svare på relevante spørsmål og forhåpentligvis hjelpe deg med å bli en enda bedre pokerspiller. Vi vil også åpne for at medlemmer av Vi Menn Poker Premium vil kunne representere teamet i enkelte turneringer.

Medlemskap i Vi Menn Poker Premium koster 1.000 kroner i året, men de første 100 som kjøper får det for 750.

Denne saken ble første gang publisert 06/01 2019, og sist oppdatert 29/06 2020.

Les også