Peter Moi Bubresko

GMN-Peter misliker bare én ting med å ha tvillinger

Først var det kaotisk, men nå har TV 2-programlederen Peter Moi Bubresko for lengst innsett alle fordelene med å være pappa til tvillinger.

<b>IDYLLISK:</b> I dette flotte huset med hage på Blindern i Oslo bor Peter Moi Bubresko med samboeren Aleksander og tvillingene Marie og Sebastian.
IDYLLISK: I dette flotte huset med hage på Blindern i Oslo bor Peter Moi Bubresko med samboeren Aleksander og tvillingene Marie og Sebastian. Foto: NTB
Publisert

For syv år siden ble Peter Moi Bubresko (48) pappa for første gang. «God morgen Norge»-programlederen og samboeren Aleksander Herresthal (48) fikk tvillingene Sebastian og Marie gjennom en surrogat i USA.

Nylig var Peter gjest i podkasten «Familiekoden kjendis», der programlederen Katrine Moholt (50) og barnepsykologen Reidar Hjermann (54) inviterer kjente personer til en prat om deres foreldrestil.

Samboer Aleksander Herresthal

Katrine er nysgjerrig på hvordan livet som tvillingpappa er.

– Nå er det lettere enn det var i starten, for i starten var det jo kaos! To stykker samtidig, én hjemme i perm – som var meg – to armer, én i hver. Det var ikke så lett, men så blir de jo eldre, forteller Peter.

Etter hvert merket han fordelene med å ha tvillinger, og spesielt i pandemien. Da det ikke var lov til å leke med noen, hadde han to som allerede var bestevenner.

Les også: Avslører endringer i «God morgen, Norge»

<b>FULL RULLE: </b>Peter har tvillingene Sebastian og Marie sammen med samboeren Aleksander Herresthal.
FULL RULLE: Peter har tvillingene Sebastian og Marie sammen med samboeren Aleksander Herresthal. Foto: NTB

Livet med tvillinger

Før barna kom til verden, hadde flere tvillingforeldre fortalt Peter at det var flere fordeler med tvillinger.

– Da sa de at det blir tøft i starten, men etter to år kommer fordelene. Og så gikk det to år, og så ringte jeg dem opp igjen og sa: Nå er det to år, ser ikke én fordel! Og så sa de: Nei, sorry, vi sa feil. Det er tre år, ler han i podkasten.

Det er spesielt kjekt å dra på ferie med tvillinger, for de vil det samme, er på samme sted i livet, og da er det mye lettere for fedrene å kose seg på ferie også.

Les også: (+) Jeg vet det er tabu, men ett av barna er min favoritt

Hater legging

Det er imidlertid én ting som Peter ikke liker med å ha tvillinger.

– Jeg synes jo det å bli foreldre har vært helt fantastisk og mye koseligere og mye bedre enn jeg trodde – bortsett fra legging! Jeg hater legging! Er det lov å si? Jeg synes det er helt forferdelig!

– Det er et eller annet med at det er slutten av dagen, og så synes jeg at vi bruker så lang tid på det, og de er to og girer hverandre opp, og så skal de leke etter at de har sett på Barne-TV, og så skal de leke videre. Jeg vet ikke, jeg føler liksom ikke at jeg har kontrollen, innrømmer Peter i «Familiekoden».

<b>MORGEN-FUGLER:</b> Vår Staude og Peter har jobbet sammen i «God morgen Norge» i mange år og er blitt et radarpar på TV.
MORGEN-FUGLER: Vår Staude og Peter har jobbet sammen i «God morgen Norge» i mange år og er blitt et radarpar på TV. Foto: TV 2

Denne saken ble første gang publisert 08/03 2024.

Les også