Paris Hilton i utfordrende shoot for Paper Magazine

Tok av seg klærne for å utfordre realitykonkurrenten.

Publisert

(SIDE2): En gang for lenge siden, mens Paris Hilton fremdeles var verdens ledende realitystjerne og it-girl, jobbet Kim Kardashian som superstjernens assistent og profesjonelle venninne.

Siden den gang kan man trygt si at Kim Kardashian har stjålet rampelyset, og rollene har på mange måter blitt snudd på hodet. Likevel hevder både Hilton og Kardashian at det ikke finnes ondt blod mellom dem.

Les også: Kim Kardashian i tidenes dristigste mamma-kjole

Stille konkurranse

Det er imidlertid mye som tyder på en stille konkurranse mellom stjernene. Forrige vinter fikk nemlig Kim Kardashian mye oppmerksomhet da hun stilte opp med lettkledde bilder i Paper Magazine, og denne vinteren velger Paris Hilton å gjøre det samme.

Jumpsuiten Paris Hilton har på seg ser hel og vanlig ut forfra, men når hun snur seg rundt er hele bakdelen bar, og kun dekket med flere knuter som holder antrekket sammen.

Nå spørs det om den spesielle jumpsuiten og den sorte leppestiften er nok til å slå Kim Kardashian sine delingsrekorder.

Ville ødelegge internett

Målet med Kim Kardashians fotoshoot var ifølge Paper Magazine å få internett til å bryte sammen, og det var de ikke langt unna å klare.

Både Twitter og Instagram florerte med parodier og redigerte versjoner av Kim Kardashians rumpebilde, og flere benyttet anledningen til å bytte ut champagneglasset med andre objekter.

Kun to måneder senere valgte hun igjen å vise rumpa bar, men den gangen for The Love Magazine.

(function () { var opst = document.createElement('script'); var os_host = document.location.protocol == "https:" ? "https:" : "http:"; opst.type = 'text/javascript'; opst.async = true; opst.src = os_host + '//' + 'www.opinionstage.com/polls/2313288/embed.js'; (document.getElementsByTagName('head')[0] || document.getElementsByTagName('body')[0]).appendChild(opst); }());
TIDLIGERE SHOOT: Denne fotoshooten av Kim Kardashian for det samme magasinet vakte stor oppsikt.
TIDLIGERE SHOOT: Denne fotoshooten av Kim Kardashian for det samme magasinet vakte stor oppsikt. Foto: Faksimile Paper Mag

Denne saken ble første gang publisert 02/12 2015.

Les også