vi menn poker

Panka vant PCA

Etter et rekordlangt finalebord vinner polske Dominik Panka PCA Main foran Mike McDonald

Sist oppdatert

Ingen har vunnet en EPT mer enn en gang, men Mike McDonald kom nær i dag morges etter å ha spilt et finalebord i nesten 16 timer. På det meste hadde han over 66 % av sjetongene i headsup mot den ukjente Dominik Panka, men polakken kom tilbake gang på gang, og til slutt var det han som fikk en solid chiplead som han aldri ga fra seg. Siste hånda utspilte seg slik, sitert fra direkte.vimennpoker.no:

"Mike McDonald sitter på og skyver all in etter en reraise fra Panka. Panka har og syner etter en kort betenkningstid. Han beklager til og med at han venter før han syner. 45/55 før floppen. Floppen kommer . Så kommer og Mike leder. Men så kommer og det er over. Vi har fått en ny pokerstjerne, roboten fra Polen".

Robot vs stirring

Grunnen til at vi kalte ham roboten hang sammen med hvordan han spilte. Hver gang det var hans tur satt han helt stille, med solbriller på, og tenkte før han synte, kastet eller høynet. Selv omtalte han det som at han var "a rock, or a statue", og han fortalte kort etter seieren at han ikke helt greide å komme ut av denne rollen selv etter at han vunnet.

Dermed ble ikke Mike McDonald første til å vinne to ept-er, men sitter nå med en første-, en andre-, en tredje- og en femteplass i ulike EPT-turneringer. Der Panka har roboten, har kanadieren gjort seg bemerket med sin intense stirring, både for å lese motstanderen, men også for å vippe dem av pinnen. Det holdt nesten denne gang, og vi er sikre på å se mer til McDonald i løpet av 2014. Neste sjanse kommer allerede om et par uker, i Deauville, som vi selvsagt kommer til å dekke med stream og liveoppdatering på norske spillere underveis i vårt direktesenter på direkte.vimennpoker.no.

Beste nordmann ble Jørgen Lindebø på en finfin 13. plass, også han er relativt fersk i live-sammenheng, men vi er sikre på at vi kommer til å se mer av ham framover.

Finalebord med utbetalinger ser slik ut, merk at Isaac Baron gjorde en deal da de var tre igjen, og sitter altså igjen med mer enn McDonald.

Denne saken ble første gang publisert 01/05 2014, og sist oppdatert 01/05 2020.

Les også