vi menn poker

På tur i Tallinn

Vi Menn skal til Tallinn og lage pokerfest i mai, med oss på laget har vi Rolf Woods som har vært i byen før.

Sist oppdatert

Denne turen gleder jeg meg sykt til. Jeg har bare gode minner fra tidligere turer til Tallinn for å spille poker. Og, det er ikke bare poker man kan spille når man først er der. Tallinn i mai får meg til å mimre om en tur vi hadde dit for 9 år siden.

Vi var ca. 20 stykker som dro fra en klubb i Oslo. På lørdagen da de fleste av oss var slått ut av hovedturneringen, bestemte 6-7 av oss for å dra inn på torget i gamlebyen. To av oss bestemte oss for at vi måtte jobbe litt ekstra for å komme i kontakt med den lokale befolkningen.

Så, vi diktet opp at vi var i Tallinn for et nytt realitykonsept som het: «Down from the mountains». I selve programmet som skulle gå over 10 uker skulle åtte jenter mellom 20-30 år fra henholdsvis Tallinn, Riga og Vilnius bli innlosjert på Gudbrandsgard Hotell som ligger ved Kvitfjell. Der skulle det være overdådig luksus for de 24 jentene. Selve målet med programmet var at jentene skulle date norske rike single menn og den som satt igjen som vinner og hadde fått seg norsk kjæreste vant en årslønn som kjæresten hadde, med tak på 1 million dollar.

Ryktet gikk fort at vi var «The Casting Crew» og etter max en time hadde vi ca. 20 jenter som alle ville godsnakke med oss. Og, det ble faktisk umulig for oss å innrømme at historien ikke var sann. Vi gravde ett større og større hull for oss selv etter hvert som ettermiddagen og kvelden gikk. Ja, langt ut på kvelden. Hvordan historien ender er det få som vet, men det kan sies at det dessverre ikke ble noe realityserien fra Kvitfjell.

Så, tilbake til det som skal skje i begynnelsen av mai. Jeg har sett programmet og der er det massevis av turneringer. Selve Vimenn Open starter på fredag 4. mai kl. 18.00, men før det er det Coolbet Open med to startdager og andre turneringer den uken som er satt opp er: Deepstack, Win the button, OFC, flere PLO-turneringer og et ladies event på lørdagen. Så, dette blir gladuke for de som liker spilling.

Men mitt råd er å ta noen spillepauser for å oppleve det fine som Tallinn har å by på. Gamlebyen er fantastisk. En skikkelig Hansa-by med masse fine bygninger. I gamlebyen vil du også kunne få deg en bjørnebiff! https://www.oldehansa.ee/

Hvis du bare vil oppholde deg på hotellet så er det egen spa her. Estland er faktisk veldig godt kjent for spa og har lang tradisjon med massasje.

Jeg vet også at Coolbet og Vi Menn legger opp til samlingssteder (les vannhull) slik at vi ikke får noe særlig tid å være alene. Og dette er jo midt i blinken for de som ikke kjenner for mange. Det var slik jeg ble godt kjent med mange nye mennesker i pokermiljøet første gang jeg var i Tallinn i 2007.

Coolbet har hovedkontor i Tallinn, så jeg er rimelig sikker på at de gjør alt de kan for å imponere oss som kommer fra Norge, så denne turen blir bankers en snakkis i lang tid.

Meld din interesse på arrangementet her.

Denne saken ble første gang publisert 15/03 2018, og sist oppdatert 01/07 2020.

Les også