vi menn poker

Ny norgesmester

Camilla Rørholt er ny norgesmester i poker. Hun slo Mari Nitteberg headsup om tittelen.

Sist oppdatert

- Jeg vet faktisk ikke helt hva jeg føler nå, Mari er en god venninne av meg, forteller Camilla Rørholt.

Hun har akkurat slått venninnen headsup om norgesmestertittelen, og er litt preget av at det nettopp er en god venninne som tok andreplassen.

- Det er en blandet følelse av at det er deilig å vinne, samtidig som jeg gjerne skulle ha vunnet på en annen måte, fortsetter hun. Hun snakker om hvordan hun satte venninnen allin med K2 mot Maris 99. Så kom det en konge på river, og Camilla vant hånda, tittelen og tøflene.

Dermed blir Camilla med i klubben over de som har vunnet både online og live, ettersom hun ble Norgesmester online i 2014, i turboeventet.

Selv om hun gjerne skulle ha byttet ut den siste hånda er hun klar på at hun har gjennomført en god turnering.

- Jeg synes jeg har spilt solid i hele dag, bekrefter hun.

Ladies event startet i går med hele 113 spillere, to mer enn i fjor, og etter dag en var de 16 igjen med Camilla Rørholt i ledelsen. Med henne til start i dag hadde hun blant annet Stine Marie Bringlie, Ylva Thorsrud, Natalie Sæther, Merethe Krohn, Lill Chanett Gundersen og altså Mari Nitteberg.

Bare å gratulere med NM-tittelen, den tredje som deles ut. Tidligere har Tobias Teknes vunnet Fixed Limit, mens tidligere fotballspiller for blant annet Sandefjord og Tromsø Kevin Larsen vant PLO.

Senere i dag skal vi kåre vinnere i seniors event og 8-game.

Denne saken ble første gang publisert 21/03 2018, og sist oppdatert 01/07 2020.

Les også