Poker

Her må Petter Katastrofe ta helikopter for å rekke spillejobb

Artisten måtte løpe fra pokerturnering.

<b>HELIKOPTERTUR</b>: Petter Katastrofe måtte ta helikopter fra Oslofjord Convention Center til Mysen for å rekke en spillejobb - og det da han var med i pokerturnering under norgesmesterskapet.
HELIKOPTERTUR: Petter Katastrofe måtte ta helikopter fra Oslofjord Convention Center til Mysen for å rekke en spillejobb - og det da han var med i pokerturnering under norgesmesterskapet. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpix
Sist oppdatert

STOKKE (Side3): Artist Petter "Katastrofe" Kristiansen er fullt opptatt med å delta i norgesmesterskapet i poker som arrangeres i Stokke i Vestfold i disse dager. Uheldigvis er det ikke bare spill og moro på den populære artisten under tiden i Stokke, og "Katastrofe" måtte ty til helikopterhjelp for å rekke en spillejobb i Mysen.

Midt under kjendisturneringen Vi Menn Invitasjonsturnering, med blant annet Linni Meister, Erik Follestad og Davy Wathne på deltagerlisten, måtte artisten snike seg ut for å rekke spillejobben, skriver Pengespill.com.

Selv om Kristiansen blir borte noen timer fra pokerturneringen, er han forsatt med. Rett før han forsvant ut døra, slo han ut nevnte Linni Meister med et par i konger.

Ifølge Meister selv, var hun overbeist om at "Katastrofe" bare kastet sjetonger i potten ettersom han skulle holde konsert.

<b>REKKE JOBBEN</b>: Petter Katastrofe måtte ty til helikopter for å rekke en spillejobb i Mysen
REKKE JOBBEN: Petter Katastrofe måtte ty til helikopter for å rekke en spillejobb i Mysen

Så feil kan man ta.

Denne saken ble første gang publisert 01/09 2018, og sist oppdatert 01/09 2018.

Les også