Nordmenn de minst spontane elskerne

I hvert fall om dette er hele sannheten.

Foto: (Colourbox)
Publisert

(SIDE2): Man skulle kanskje ikke tro det, med tanke på sør-europeeres og latina-amerikaneres elskovs-rykte - men det er faktsik asiatene som er de mest spontante elskerne. I hvert fall dersom man legger til grunn hotels.coms undersøkelse over hvem som booker hotellrom med mobilen, i siste sliten før en date.

Hele 46 prosent av kineserne oppgir at de har brukt mobilen minst én gang til å booke et hotellopphold i håp om et rendezvous, etterfulgt av 43 prosent av inderne og 40 prosent av thaiene.

Kun fem prosent av nordmenn har gjort det samme.

LES også: Elskovssyktpar tatt for sex på erotisk museum

Vi kan eventuelt trøste oss med at av danskene er det samme tallet tre prosent, mens svenskene og finnene ender på fire prosent. Heller ikke nederlenderne (sju prosent) og australierne (ni prosent) er så amorøse.

Vi mistenker at det derimot ikke nødvendigvis  kan tolkes entydig, som et tegn på lite amorøse nordmenn - men like mye er et tegn på kulturelle forskjeller. Norske reisende har vel gjerne booket rommet på forhånd, vel vitende om at det blir noe på oss. Tenker vi, er svaret.

Hotels.com har spurt mer enn 25.000 reisende om deres bookingvaner på mobilen.

LES mer: Tipsene som gjør deg til en mester på «dirty talk»

Her er listen over topp ti land spontane elskere - om man ser på hvem som har booket hotellrom i siste liten med mobil. Prosenttallet er hvor mange av de reisende som har booket slik:

DATE: Ut på tur, aldri sur - og muligens ender man også litt lenger enn en date i solnedgang.
DATE: Ut på tur, aldri sur - og muligens ender man også litt lenger enn en date i solnedgang. Foto: Photomasi / Greer

Kina - 46%
India - 43%
Thailand - 40%
Brasil- 38%
Spania -30%
Russland - 28%
Taiwan - 28%
Mexico - 27%
Colombia- 26%
Sør-Korea - 20%

Denne saken ble første gang publisert 05/03 2015.

Les også