vi menn poker

Nordisk og Vi Menn Open

Da blir det altså ny runde med Vi Menn Open i vinter, som en del av Nordisk mesterskap.

Sist oppdatert

Pokerhøsten 2018 er godt i gang, med arrangementer for alle. Neste stopp blir Coolbet Open i Tallinn, der vi hadde Vi Menn Open i vår, før mange skal ta turen til Malta i slutten av oktober/begynnelsen av november. Så er det Bahamas for noen heldige, før det altså blir Nordisk mesterskap med Vi Menn Open i månedsskiftet november/desember.

Vi Menn Open

Det starter med en PLO onsdag 28. november kl 17, der det koster 7000 danske kroner å være med, før det er satellitt til Nordisk kl 20. Main event har sin første startdag torsdag kl 13, det koster 11000 å spille den, med andre startdag fredag til samme tid. I fjor var det Jon Kyte som vant, da ble turneringen avholdt i Praha.

Så er det rosinen i pølsa for noen av oss, nemlig Vi Menn Open på fredag kl 19, med 1B lørdag kl 19, som bare koster 2200 DKK å spille, med finaledag for både main og VMO på søndag.

Til slutt er det en rolig turbo, som koster 1650 å spille.

Det vil bli fest og annen sosial moro gjennom det hele av helgen, og vi kommer ganske straks med et tilbud fra Radisson Blu Scandinavia, som deler adresse og lokasjon med Casino Copenhagen der turneringene skal holdes.

Denne saken ble første gang publisert 06/10 2018, og sist oppdatert 29/06 2020.

Les også