vi menn poker

Nordens beste

Jon Kristian Kyte tok det hjem til slutt.

Sist oppdatert

Nok en fantastisk pokerdag er over i Praha, og vi har i dag en nordisk mester med norsk pass. Etter en maratondag, med mye fantastisk poker, var det til slutt Jon Kristian Kyte som tok det siste stikket i duell med Nicolai "AC" Voreland. Og får en siste hånd det ble. Begge spillere kommer seg inn i potten med alt som er av chips, Kyte viser opp 66 og Voreland har JK, Og trur du ikke floppen kommer JK6? Helt sjukehus. Ingen hjelp på turn eller river, og med en margin med ca en million er det Kyte som kan kalle seg Nordens beste pokerspiller.

- Det er helt sykt! Det sjukeste jeg har opplevd, sier vinneren. Han forteller at dagen har vært bra, og med unntak av den siste perioden hadde han god kontroll, med oppimot 75% av all chipsen.

- Jeg ble kjørt over en stund der, men det ble en fantastisk flopp på slutten der. Hele dagen har vært fantastisk, med med masse god poker, og gode motstandere i "AC" og finske Joni Jouhkumainen, forteller han.

Selv om Kyte startet dagen med mest chips var det nettopp finnen Jouhkumainen som var mannen folk snakket om i dag, og helt til de var fire mann igjen så det ut som om den finske nettspilleren kunne komme til å ta det. Men Joni ble til slutt nummer fire.

- Akkurat nå føles det ganske tomt. Jeg følte at jeg hadde fortjent å havne headsup i dag, og da er en fjerdeplass litt skuffende. Men med 400 spillere så er en fjerdeplass et godt resultat, forteller finnen.

Han er godt fornøyd med å være Partypoker-spiller, og synes Nordisk mesterskap-formatet er godt.

- Jeg kommer nok til å være mere fornøyd i morgen. Dagen var full av aggresiv, god poker, med tøffe og vanskelge spillere, og TV-bordet var veldig morsomt, sier Joni.

Også Voreland er fornøyd med dagen, tross alt.

- Det var sikkert ganske morsomt å se på TV. Vi vurderte å lage deal, men jeg tror at det var bedre at vi hadde litt å spille om, avslutter han.

Dermed var det dobbelt norsk i tidenes første nordiske mesterskap. Well played gutta.

Denne saken ble første gang publisert 18/12 2017, og sist oppdatert 01/07 2020.

Les også