Underholdning

Når Kim K poster undertøysbilder, gjør Kanye dette

Det er ikke alltid lett å ha en kone som tjener millioner på å poste bilder av seg selv i undertøyet.

BAKE KAKE SØTE: Det ble diskusjoner i heimen da Kim K postet dette bakebildet
BAKE KAKE SØTE: Det ble diskusjoner i heimen da Kim K postet dette bakebildet Foto: Instagram/Kim Kardashian/Getty Images
Publisert

Kim Kardashian West (37) og Kanye West (43) er ikke bare gift, de har også skaffet seg en skokk med unger sammen. Utad virker de tilsynelatende svært kjærlige, men er alt bare en dans i undertøyet i Kardashian/West residensen?

Nei, det er slett ikke, røper Kardashian i en liten sneak peak på en episode av Ellen Denegers show onsdag 21. november, skriver People, som også serverer et morsomt lite klipp, en smakebit på hva amerikanerne har i vente i kveld.

Kanye blir nemlig noen ganger både sur, sjalu, sinna, oppbrakt etc (stryk det som ikke passer) når bilder av en lettkledd Kim flyr ut på Instagram og høster millioner av likes. Og det brenner han ikke inne med, ifølge Kim.

For selv om du heter Kanye West, har millioner av dollar på bok og en karriere de fleste bare kan drømme om, så er du åpenbart bare en menneske du også (takk og pris for det, kan vi vel si).

Det var dette bildet, postet i august i år, som Kim trekker frem i klippet People serverer leserne sine.

Etter litt pludring rundt det faktum at Kim's mor, Kris Jenner (63) ikke er noen fan av sykkelbuksene Kim går rundt i om dagen, kommer de inn på bakebildet Kim la ut. Her slikker hun altså både bolle og sleiv i truse og BH, med kommentaren "bake sesh" (baketid, red.anm) skrevet under.

Ellen spør:

- Går du rundt sånn når du baker?

- Nei, svarer Kim og legger til

- Altså, det jeg driver med her, er at jeg baker en kake til en venninne som har bursdag. Vi tok en jentetur til Palm Springs, og den outfit'en hadde jeg antagelig under de andre klærne. Noen ganger må du ta bilder til ære for Instagram, sier hun til en noe forfjamset Ellen og latter fra publikum.

- Men jeg gikk ikke rundt og bakte i det altså, skynder hun seg å legge til.

- Du kan nemlig brenne deg i så fall, sier Ellen til latter fra publikum igjen.

- Ja, og du kan også havne i trøbbel med mannen din, repliserer Kim.

Dette vekker Ellens nysgjerrighet, og hun følger agnet Kim legger ut.

- Han liker ikke at jeg legger ut slike bilder. Det er litt sånn 50-50. På den ene siden vil han at jeg skal være meg selv og ha selvtillit og gjøre det jeg vil, men på den andre siden så liker han det absolutt ikke, forteller hun.

- Så noen ganger, når jeg føler meg skikkelig bra og har trent hardt, så hører jeg ikke på ham. Mens andre ganger modererer jeg meg og er mer konservativ på Instagramkontoen min, forteller Kim.

Og den siste tiden må hun ha hørt mye på Kanye, fordi det er en ganske påkledd Kim på de siste bildene hun har lagt ut.

Denne saken ble første gang publisert 21/11 2018.

Les også