Nakensjokk for prinseparet?

Nudister vil ha egen strand nær huset til William og Kate.

Foto: (Getty Images/Wikicommons)
Publisert

(SIDE2): En strand bare noen kilometer unna hjemmet til prins William og hertuginne Kate i Anglesey, kan bli offisiell nudiststrand dersom de glade nakenbaderne får det som de vil, skriver Daily Telegraph.

Newborough-stranden har tiltrukket seg naturister i en årrekke, men organisasjonen British Naturism mener det vil ha stor betydning både for naturistene og for lokalturismen dersom stranden får offisiell status. Newborough-stranden er regnet som en av de flotteste på den walisiske vestkysten, og har vært brukt til flere filminnspillinger.

Ikke spesielt positiv
Lokalpolitikeren Peter Rogers er ikke særlig positiv til forslaget, han ønsker i stedet å jage bort naturistene.

- Det ville vært bedre om naturistene ble forvist fra stranden, eller i det minste at det ble satt klare grenser for dem, hvis de uansett har tenkt å oppholde seg der, sier Rogers. Han er åpen for at naturistene kan få disponere et begrenset område av stranden, men legger til:

- Kikkerne er problemet
- Det er ikke nudistene som er det egentlige problemet, men alle folkene som sitter rundt i trærne og ser på de som er nakne.

Uansett spørs det hvor problematisk en eventuell nakenstrand vil bli for hertugen og hertuginnen av Cambridge. Til tross for at de bor like i nærheten, er det nemlig ingen som noensinne har sett dem gå tur på akkurat denne stranden.

Denne saken ble første gang publisert 29/03 2012.

Les også