Nå skal han slanke seg 50 kilo

Foto: Karlsen, Anette (NTB scanpix)
Publisert

Livet som rockestjerne og rusmisbruker i flere tiår er ikke det beste for helsa. Selv om Hans-Erik Dyvik Husby har vært rusfri de siste årene, så har kiloene blitt flere og flere.

- Når du er klistret til planeten så skjønner du hvorfor mennesket har et ønske om å kunne fly, for å si det sånn, sier Husby til Se og Hør i et åpenhjertig intervju.

Nå vil han slanke seg for å bedre livskvaliteten for seg selv og familien.

- Nå er det slutt

Hans-Erik trives som familiemann, men skulle gjerne hatt mer energi til datteren Else Victoria og kona Gro (32).

- Det er uholdbart å være småbarnsfar og overvektig. Jeg klarer ikke å leke og sprudle sin jeg burde. Nå er det slutt, sier han.

Måtte gå opp 25 kilo

Da han for fire år siden fikk rollen som Cornelis Vresvijk, fikk han beskjed om å legge på seg 25 kilo for å bli en mer troverdig utgave av den svenske visesangeren.

- Akkurat det var ikke spesielt vanskelig. Det var bare å spise det som var billigst, kjappest og lettest tilgjengelig - og da gjerne uregelmessig. Men det viste seg å være vanskelig å gå ned igjen etterpå, sier han.

Etter filminnspillingen veide han ifølge Se og Hør 135 kilo, og senere har han gått opp ytterligere 25 kilo til.

Nå vil han altså gå ned igjen til 110 kilo og har bestemt seg for å følge Grete Roede-metoden det neste halve året, noe som innebærer en drastisk endring i både kosthold og fysisk aktivitet.

- Den første utfordringen blir å spise frokost. Det får jeg ikke til, sier den tidligere Turboneger-vokalisten.

Denne saken ble første gang publisert 07/01 2014.

Les også