Internett-moro

Julestemningen er sikret! Og disse brystvorteskjulerne er kanskje det mest bisarre vi har sett

Vi vet ikke helt om vi skal le eller grine. Eller skaffe oss et par selv🎄🎄

POPULÆRE: Nettbutikken Boohoo er en av nettstedene som selger (solgte) brystvorteskjulere inspirert av juletrær og bjelleklang.
POPULÆRE: Nettbutikken Boohoo er en av nettstedene som selger (solgte) brystvorteskjulere inspirert av juletrær og bjelleklang. Foto: Faksimile / Skjermdump
Sist oppdatert

Julen nærmer seg og føler du deg i ekstra god stemning, er det selvfølgelig lov å ta med litt julepynt inn på soverommet. Eller benytte muligheten til å være ekstra «julete» under julebordskjolen, om du vil.

Det er ikke første gang moroklumper på internett og nettbutikker har kommet opp med bisarre måter å hylle høytiden på. I fjor hadde vi de virale juletre-øyenbrynene og ugly christmas sweaters har nå fått ekte fotfeste her i Norge etter å ha vært poppis i USA i mange år.

I år foreslår vi likevel, med litt glimt i øyet, å skrote den trauste julegenseren til fordel for årets noe mer spenstige og festlige nyhet - jule-brystvorteskjulere.

I flere nettbutikker, Alibaba og eBay tilbys nå brystvorteskjulere formet som julekranser - komplett med glitrende grønne og røde pompoms med små bjeller på. Eller, hvis du er på DIY-kjøret: Hva med å lage et par selv?

Interessant er det uansett. Flere internasjonale medier som Daily Mail, The Sun og Metro har omtalt fenomenet de siste dagene.

ALT MAN KAN FÅ KJØPT: Et raskt søk på eBay resulterte i mange *kremt" interessante funn innenfor categorien «christmas nipple covers».
ALT MAN KAN FÅ KJØPT: Et raskt søk på eBay resulterte i mange *kremt" interessante funn innenfor categorien «christmas nipple covers». Foto: Skjermdump / Faksimile

Nettbutikken Boohoo er en av aktørene som har tilbudt de mye omtalte brystvorteskjulerne. Ikke overraskende er de nå utsolgt, antakeligvis etter stor pågang og oppmerksomhet.

Hvis du planlegger å gå til innkjøp av noen lignende: Butikken anbefaler kunder å ikke bruke brystvorteskjulerne i mer enn åtte timer av gangen.

Denne saken ble første gang publisert 22/11 2018, og sist oppdatert 22/11 2018.

Les også