Usher tar en tre-seksti

R’n’b- stjernen er tilbake i rampelyset nå som han lanserer sin nye plate «Here I Stand.» Se intervju og musikkvideo.

Publisert

(YEYE:) Den første singelen ble utgitt for noen få uker siden, og gikk rett inn på førsteplassen på Billboard-listen. Singelen ligger fremdeles på topp fem på «Billboard Hot 100.»

- Har modnet
Før ble Usher sett på som en flørt, og det kom også frem i musikken hans. Nå er det bare kona og sønnen som gjelder.

- Den historien jeg håper å overbringe med denne platen er om en annerledes mann, en som har modnet fra å være det ludderet eller flyfille, til å bli litt mer ansvarsfull, ærlig og en som avslører følelsene sine, sier Usher til AP Entertainment.

Se video(artikkelen fortsetter nedenfor)

243436

- Samarbeider med andre
Ushers album inneholder også et samarbeid med andre artister.

- Det er samarbeidet som gjør opplevelsen enda bedre. Det er derfor jeg velger å samarbeide med visse låtskrivere hvis jeg liker stilen deres. Hvis jeg liker måten de ser ting på, så jobber jeg sammen med dem for å få frem utrykket i hva jeg mener. Mange ganger, helt ærlig, så har jeg faktisk funnet plater som jeg ikke har skrevet, men som sier akkurat det jeg vil si. Da kommer jeg bare inn og endrer noen få ting, men å være involvert er til syvende og sist å ha eierforholdet, sier han.

Les anmeldelsen av platen

- Vil på turné
Usher er ikke kjent for å gjøre ting halvhjertet, og han tar underholdningsbransjen svært seriøst.

- Hvis du ikke har tenkt til å gjøre en tre-seksti som en underholder, så ikke kall deg selv en underholder fordi underholdning er mer enn bare å stå på en scene og ha en plate som selger. Du må virkelig gjøre alt. Du opptrer, synger, danser og fører din kreative energi i produktet uansett hva det måtte bli, men alt er en tolkning av kunst, sier Usher.

Usher har kanskje byttet ut sitt utsvevende liv, for å være mer hjemme sammen med kona og sin nyfødte sønn, men han er fortsatt opptatt på jobben og håper å reise på turné.

- De neste fem til ti årene vil jeg fortsette å gjøre mer kreative og nyskapende ting innen musikken. Å reise på en albumturne verden rundt er noe jeg håper jeg får gjøre, avslutter han.

Siste fra Yeye: Gå til forsiden her

Denne saken ble første gang publisert 27/05 2008.

Les også