USA sier nei til Boy George

Boy George får ikke visum til USA før britisk rett har avsagt dom i saken der han angivelig truet norske Audun Carlsen.

Foto: Anthony Devlin
Publisert

(SIDE2:) Boy George har derfor måtte avlyse hele sin kommende USA-turné, melder nyhetsagenten Splash.

Visumavslaget kom på grunn av den pågående rettsbehandlingen mot 80-tallsstjernen etter at han angivelig kidnappet og truet norske Audun Carlsen i London i fjor.

Les mer:- Gjorde livet mitt til et helvete

Amerikanske myndigheter har bestemt at popveteranen ikke får jobbe i statene før han er ferdig med rettssaken. Boy George hadde planlagt å begynne en turné over 25 amerikanske byer i Denver, Colorado, den 10. juli.

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

Den tidligere Culture Club-sangeren, som egentlig heter George O'Dowd, planla også en gratiskonsert på New Yorks renovasjonsdepartements familiedag i august. George jobbet for departementet i 2006 som gatefeier som del av en samfunnstjeneste han fikk i forbindelse med en narkodom.

Snill sjel
- Jeg håpet lenge at saken kunne løses og at en snill sjel ved USAs visumkontor ville innse at hvis det var greit at jeg reiste for det britiske politiet, så burde det være godt nok for dem også, sier George ifølge Splash News.

- Jeg beklager sterkt at jeg ikke får sett mine amerikanske fans i år, men jeg ønsker dem en glad og sunn 4. juli (USAs nasjonaldag, journ. anm.)

Vanskelig jobb
- Jeg inkluderer visumkontoret i de gode ønskene mine, og innser at de har en vanskelig jobb og at jeg bare er uheldig, føyer han sjenerøst til.

Boy George planlegger nå USA-turneen neste år i stedet.

Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!

Denne saken ble første gang publisert 02/07 2008.

Les også