Presidentfrue synger om heroin

Stilikon, Frankrikes førstedame og plateartist - med låter om narkotika. Blir det fransk bråk?

Foto: (Scanpix)
Publisert

(SIDE2): Carla Bruni-Sarkozy (40) er tatt godt imot av det franske folket. Nå gir den tidligere modellen og ekskjæresten til Eric Clapton alt i sitt nye album

Heroin
Sanger om hele 30 ekskjærester og om afghansk heroin er bare noe av det låtene handler om.

Selv forteller hun at alle de elleve sangene er for det meste skrevet før hun ble kjæresten til president Nicolas Sarkozy (53), skriver nyhetsbyrået Reuters. Tre av låtene er også coverlåter. Konservative venner av paret skal ha blitt sjokkert over at Carla skrev sanger som «You are my drug» og «You belong to me» - om ekskjærestene.

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

Tredje album
Albumet «Comme Si De Rien N’Etait» («Som om ingenting hadde skjedd») har både humoristiske sanger om 40-åringens fortid og tre coverlåter. Spørsmålet er hvordan den franske befolkningen vil reagerer på presidentfruens frilynte tekster, men kritikken til nå har vært gjennomgående positiv skal vi tro nyhetsbyrået.

Onsdag denne uken kunne folket få en forsmak på låtene som ble sluppet på Carlas hjemmeside før den offisiell lanseringen.

Vil ha barn
Presidentfruen har et barn fra et tidligere forhold men vil gjerne ha barn med sin Nicolas har hun fortalt i et intervju med et magasin tidligere denne måneden.

Men hun har også uttalt at hun er redd for at tiden har løpt fra henne.

- Kommer det til å skje? Det er veldig vanskelig å si. Men selvsagt, det er vanskeligere å få barn når en er førti enn når er tjuefem, sier Carla.

Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!

Denne saken ble første gang publisert 10/07 2008.

Les også