Kona ordnet «sexy bitches»

Men det var ektemannens kompis som ble våt. Se Ibiza-video.

Foto: (EMI)
Publisert

Franske David Guettas dansepop får den norske mannen i gata - og definitivt kvinnen - blide, jamfør 4., 5., og 6. plassen på VG-lista samtidig denne uken, via Kelly Rowland, Black Eyed Peas og sin nye singel «Sexy Bitch» med den senegalsk-amerikanske gjesten Akon. Mange har gledet seg til videoen til sistnevnte, som nå har fått premiere.

I «behind the scenes»-dokumentaren innrømmer videoprodusenten Herve Humbert at handlingen ikke overraskende nok er forholdsvis enkel; Akon våkner opp i sengen med bilder fra en fuktig kveld med en blid pike, som ber ham med til David Guettas bassengfest.

Herve mener likevel at de er eksperimentelle, siden de skyter to forskjellige versjoner av videoen, med to forskjellige regissører. Noe forresten blåfilmbransjen ofte også gjør hvis de skal skyte en ekstra versjon uten kjønnsorganer i bevegelse.

Se videopremieren på David Guettas «Sexy Bitch».

I bakom-snutten forteller Davids kone Cathy Guetta at hun bestemte det meste. Kanskje lurt med en så stor gjeng usjenerte piker samlet.

- Jeg er så glad for at vi gjør en video i Ibiza. Jeg har lenge sagt til David at han må skyte en video her. Han lager musikk som får millioner av mennesker til å danse, samtidig som han gjør det på det beste stedet å skyte en video i verden om sommeren? For meg er det Ibiza, sier Cathy litt difust.

Hun forklarer at hun har ansvaret for «bildet, fotografering og videoen», og at hun er hjernen bak et dramatisk høydepunkt, skriver 730.no.

- Jeg kom opp med ideen om at David klemmer Akon når han kommer. Akon vil dytte ham David i vannet uten av David vet om det. Akon vet, men ingen av de andre på shooten vet om det. Forestill deg Akon og David som hopper i vannet Jeg gleder meg så utrolig til å se det!

Regissørene Luc Janin og Dimitri Coste fanget opp den fantastiske begivenheten, og i «behind the scenes»-videoen er fallet i bassenget et ekstremt sentralt tema.

Se dokumentaren fra den våte innspilingen.

Denne saken ble første gang publisert 28/08 2009.

Les også