Internett-kjendis vender hjem

YouTube-kjendisen Magne Strømmen er lei av YouTube. Fra nå av laster han også opp videoene sine på PLAY.

Publisert

(SIDE2): I fjor ble Magne Strømmen en av Norges mest kjente YouTube-kjendiser etter å ha slått gjennom med en video hvor han tester ut diverse krydder.

Lei
17-åringen fra Molde ble invitert til Først og Sist med Fredrik Skavlan etter at videoen hadde passert en halv million seere, og i skrivende stund har over 1,2 millioner mennesker sett klippet siden det ble lagt ut for litt over et år siden.

Nå er han imidlertid lei av YouTube og sikter hjemover.

Musikkparodi
- YouTube har vokst seg for stor for seg selv. Før viste de hvem som befant seg blant topp 100, men nå er det ingen kontroll. I tillegg er det flere profesjonelle som legger ut og tar over mye. Norge har heller ikke fått sin egen YoTube-versjon ennå, så jeg valgte Play fordi den per dags dato er den beste norske siden for dette formålet.

Første smakebit på hva vi har i vente framover er en musikkvideo hvor Strømmen parodierer seg selv.

SE DEN HER:

LAST OPP DIN EGEN VIDEO HER!

Strømmen har planer om å legge ut flere videoer på Play i tida som kommer.

- Jeg bruker å legge ut nesten en video i uka. Noen ganger får jeg bare et utbrudd. Jeg står gjerne i dusjen og får en ide. Jeg tenkte kanskje at den neste skal bli en musikal-lignende greie. En parodi på en slik musikal hvor man plutselig bare bryter ut i sang. Den kommer vel i løpet av en uke.

FØLG MED HER...

Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!

Denne saken ble første gang publisert 04/01 2008.

Les også