Hun er Reinerts nye funn

Lille Kat får stor oppsving av nordmannens filmkamera. Se resultatet.

Foto: (Sony BMG)
Publisert

Reinert «Ray Kay» Olsen annonserte nylig at 2008 har fått en pangstart for hans regissørkarriere, og to av den Los Angeles-baserte nordmannens nyeste musikkvideoer har nå fått premiere. Olsen har filmet sexbomben Kat DeLuna sammen med den store rapstjernen Busta Rhymes, samt den purunge Jamaica-sensasjonen Sean Kingston, som også har fått en stor hit her hjemme med «Beautiful Girls».

SE NORDMANNENS TO NYE MUSIKKVIDEOER.

Ray Kay forteller Stress.no at 20-åringen Kat var veldig søt, men at det var ekstra stas å få jobbe med Busta, som han alltid har vært stor fan av. Det ikke ble mindre gøy da rapperen fortalte at han selv er fan av Ray, og sa han vil ha nordmannen til å regissere sin neste video.

Tidligere har Olsen hatt stor suksess med sitt samarbeid med Christina Milian, som ikke er helt ulik Kat DeLuna, og som har blitt kåret til verdens mest sexy popstjerne.

SE RAY KAYS TO CHRISTINA MILIAN-VIDEOER.

29-åringen fra Haugesund røper også at han har fått flere tilbud om å regissere spillefilm, men at han foreløpig synes det er mer moro med musikkvideoer.

«Det er mer galskap, mer rock'n roll. Dessuten er det gøy å kunne jobbe med så store artister, som er så utrolig dyktige folk. Men en eller annen gang blir jeg kanskje lei, og da gjør jeg nok både spille- og reklamefilm».

Denne saken ble første gang publisert 18/03 2008.

Les også