Glam-Åge vurderer å gi seg

Fikk mange negative reaksjoner etter å ha klaget anmeldelse inn for PFU.

Foto: (Scanpix)
Publisert

(SIDE2): I februar anmeldte Side2 Sten Nilsens nye soloplate «Glamuniton».

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

Side2s anmelder, Pål Nisja-Wilhelmsen, stemplet den som årets dårligste plate og ga den terningkast 1. Han valgte i tillegg å illustrere sin anmeldelse med en fiktiv politianmeldelse.

Les anmeldelsen her: Årets dårligste plate

Åge Sten Nilsen reagerte på hvordan anmeldelsen var illustrert, og klaget inn Side2s anmeldelse til Pressens Faglige Utvalg i samråd med advokat Brynjar Meling.

Les hele saken her: Glam-Åge klager Side2 inn for PFU

Saken fikk mye oppmerksomhet, til tross for at dette ikke var første gang en plateanmeldelse havnet hos PFU. Steen Nilsen stilte også til debatt med Side2s anmelder på P4.

- Er det verdt det?
Tirsdag forteller Åge Sten Nilsen i et intervju med Sarpsborg Arbeiderblad at han vurderer å gi seg som soloartist. Årsaken skal ifølge avisen være reaksjonene han har fått etter at han klaget Side2 inn for PFU.

- Dersom det jeg gjør er så provoserende, som det tydeligvis er på enkelte, så spør jeg meg selv om det er verdt å fortsette, sier han til Sarpsborg Arbeiderblad.

- Bred støtte
Steen Nilsens plate har fått en lunken mottakelse blant flere anmeldere, men gikk inn på 13.-plass på VG-lista. Steen Nilsen mener han har støtte i bransjen og blant sine nærmeste fans, men at det norske folk for øvrig gir han dårlig behandling.

- Jeg har bred støtte i bransjen og fra mine nærmeste fans. Men det norske folk har nok en tendens til å kaste stein så fort de ser en mulighet. Det holder med å ta en snartur innom nettet, så gjenspeiler det hvilke meldinger jeg også har fått under radiointervjuer og lignende.

Flere anmeldelser: Hva Side2s anmeldere mener om denne ukens platenyheter ser du her.

Denne saken ble første gang publisert 03/03 2009.

Les også