Et band under kniven

80-tallsheltene i Shakatak med i ekstrem-reality. Se forvandlingen!

Foto: SplashNews (Splash News/Living SplashNews)
Publisert

(SIDE2): Det britiske jazzfunkbandet Shakatak er kanskje ikke det første bandet man tenker på når man skal mimre fra 80-tallet, selv om de hadde en rekke hits i løpet av det infamøse tiåret.

Ekstrem-reality
Folkene i TV-kanalen Living har derimot bestemt seg for å gjøre noe med dette, og fått Shakatak til å gå med på deltakelse i det absurde makeover-programmet «Pop Goes The Band».

Konseptet går enkelt og greit ut på at gårsdagens helter skal gjenforenes for å strammes opp, gjerne ved hjelp av plastisk kirurgi, i et forsøk på å gjenskape magien fra gamle dager med en opptreden ved fornyelsesprosessens ende.

Ansiktsløft og celulitt-behandling
Vokalist Jill Saward og keyboardist Bill Sharpe gjennomførte begge ansiktsløft i løpet av programmet, mens den stakkars bassisten George Anderson måtte celulittbehandles i mageområdet.

I tillegg til dette ble bandmedlemmene kjørt beinhardt av den berømte personlige treneren Mark Anthony (nei, ikke J-Los verre halvdel), som hevder at han kan utføre mirakler med hvem som helst på bare seks uker.

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

SE BILDEKARUSELL NEDERST I SAKEN

Hadde «norsk» hit
For våre yngre lesere, som kanskje ikke husker Shakatak, kan dere se videoen av bandets opptreden på Top Of The Pops fra 1984. Her fremfører de en låt som norske D'Sound hadde en hit med 14 år senere.

Video: Shakatak - «Down On The Street»

1800

Denne saken ble første gang publisert 31/03 2009.

Les også