Bli med på Emilies drømmedag

SIDOL-Emilie fikk en dag med mote, sminke og vakre bilder.

Foto: Paul Weaver (Nettavisen)
Publisert

(SIDE2): En av premiene i Side2s store virtuelle musikk-idolkonkurranse SIDOL var en fotoshoot med en profesjonell fotograf, vakre kjoler og egen sminkør og frisør.

Venneslajenta Emilie Caroline Helgesen (16) vant konkurransen tidligere i år og får i tillegg til fotoshooten også en musikkvideo og design av cover til singelen.

Les mer her: Moden SIDOL-vinner

Se bilder fra dagen nederst i saken!

Forventningsfull
En spent og forventningsfull 16-åringen kom til Nettavisens lokaler tidlig en fredag morgen.

- Jeg har virkelig gledet meg til dette, sier Emilie til Side2 mens vi titter på designkjolene fra den norske kjoledesigneren Sadoni Couture hun skal få låne til bildene.

Fotoshoot innebærer mye jobb fra stylist, sminkør og frisør, og Emilie må se og føle seg vel i både klær og med sminken. Sangtalentet fikk en hel dag sammen med en profesjonell fotograf som tok bilder både innendørs og ute i det vakre vårværet.

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

Store kontraster
Turen går bort til NISS (Nordisk Institutt for Scene og Studio) der frisør og makeupartist Rikke Bjørklund ventet med kam og sminkebørste.

- Jeg vil legge en makeup som er litt rocka og står i kontrast til de fine kjolene, sier Rikke.

Og kontrast ble det med tung øyensminke, falske øyevipper og rufsete hår.

- Jeg har aldri blitt fikset og ordnet på sånn som dette, så jeg synes det er veldig moro. Sminken ble utrolig fin. Det ble veldig bra også, sier Emilie mens hun betrakter resultatet.

Stor sangglede
Mamma Hanne forteller om en jente som stor sangglede, og at Emilie fikk virkelig sansen for sang da hun vant skolens Grand Prix som 12-åring. Det ga mersmak og sangpedagog ble neste steg.

- Dette har hun og vi i familien virkelig gledet seg til, sier mammaen som er veldig stolt av den unge SIDOL-vinneren.

Nettavisens eminente fotograf Paul Weaver sto for fotoshooten der Emilie ble kledd opp i fantastiske prinsessekjoler og hun poserte også som en prinsesse - bildene får du se i morgen her på Side2!

(Takk til Polhem PR og Spalt PR for lån av kjoler og tilbehør).

Foto: Maria Borgen

Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!

Denne saken ble første gang publisert 21/04 2008.

Les også