Årets beste album

Side2s lesere har kåret de beste platene i 2007.

Publisert

(SIDE2): Før jul leverte Side2s anmeldekorps fra seg dommen over plateåret 2007, noe som viste seg å bli en svært variert affære.

Les også:Dette er årets beste plater!

Den samme mangfoldigheten går igjen når vi oppsummerer Side2-lesernes meninger om årets utgivelser.

DISKUTER NEDERST I ARTIKKELEN

Rock og roots
Hellbillies har tydeligvis laget årets norske plate skal vi tro statistikken. «Spissrotgang» har fått hele 24 prosent av stemmene i kåringen vi har hatt gående siden slutten av november.

Det er 14 prosentpoeng mer enn nummer to befestet av Bigbang med albumet «Too Much Yang».

At våre lesere har variert musikksmak illustreres ved at Dimmu Borgir og Superfamily deler tredjeplassen med henholdsvis «In Sorte Diablo» og «Warszawa», tett fulgt av Idol-Kurt på fjerde med «Push Push».

SE RESULTATET HER!

Bruce og Britney
På den internasjonale arena er det sjefen sjøl som stikker av med en klar seier. 21 prosent av leserne mener Bruce Springsteens «Magic» er årets beste ,utenlandske album.

Også Britney Spears gjør det sterkt blant Side2-leserne. Til tross for et frynsete privatliv havner den den kritikerroste comebackplata «Blackout» på andreplass med 12 prosent.

Litt lenger bak følger Timbalands «Shock Value» med 8 prosent, mens både Arcade Fire og Mika bejubles av 7 prosent med platene «Neon Bible» og «Life In Cartoon Motion».

SE RESULTATET HER!

Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!

Denne saken ble første gang publisert 26/12 2007.

Les også