22 narkotatt på Hove

22 personer er anmeldt og bøtelagt for bruk av narkotika. Det er mer enn i fjor.

Publisert

(SIDE2): Samtlige av de 22 festivaldeltakerne som ble tatt mandag og tirsdag, var i besittelse av hasj og marihuana. Det melder Fædrelandsvennen onsdag.

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

- Økning i volum
Beslagene som er gjort i løpet av de to første dagene av Hovefestivalen, tilsvarer samme antall som på samme tid under festivalen i fjor. Men politiet har registrert en økning i volum.

- Dette er mer enn i fjor, og en økning sammenlignet med samme tidsrom, men vi får se hvordan resultatet blir til slutt, sier stasjonssjefen til avisen.

- Hadde 25 gram hasj
De største beslagene er fra en 25 år gammel mann som hadde 20 gram hasj da han ble tatt av politiet, mens en 35 år gammel mann fra Oslo hadde 25 gram på seg.

Da Side2 snakket med festivalsjef Morten Sandberg etter festivalens første dag meldte han at det hadde vært noen små beslag narkotika, men at til tross for et fullpakket område fortonte festivalens første offisielle natt seg rolig.

- Det var ni stykker som ble arrestert i Arendal i går. Tre av dem var fra Hove, fortalte Sandberg tirsdag og la til at det hadde vært noen små beslag av narkotika.

Side2 følger Hovefestivalen tett hver dag. Få med deg alt om konsertene og hva som skjer på festivalen her hos oss.

Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!

Denne saken ble første gang publisert 25/06 2008.

Les også