MTV- stjerne: -Jeg var 14 år da jeg først røyket metam- fetamin

Stephanie Pratt åpner seg om narkotikamisbruk og kampen mot spiseforstyrrelser i ny bok.

Foto: John Shearer (Getty Images)
Publisert

(SIDE2): Vi kjenner henne best fra MTV-serien The Hills, men Stephanie Pratt har også gjort stor suksess i realityserien «Made In Chelsea», som følger en velstående vennegjeng på Londons vestkant.

Men til tross for et tilsynelatende lykkelig liv på TV-skjermen, med masse penger, champagne til frokost og drømmeferier annenhver helg, så avslører Pratt at hun absolutt ikke har hatt et lett liv.

LES OGSÅ:Denne brudekjolen lurte alle

Røyket metamfetamin før skolen

I sin selvbiografi, «Made In Reality», forteller 29-åringen om vanskelige ungdomsår, skriver The Daily Mail.

Allerede som 14-åring prøvde Pratt å røyke metamfetamin («crystal meth» på engelsk), og det tok ikke lang tid før hun røykte det flere ganger om dagen.

- Jeg var på et ekstremt nivå og utviklet en avhengighet nesten med én gang. Jeg røyket kanskje fire ganger før skolen, deretter i pausen. Sikkert 12 eller 13 ganger om dagen, skriver Pratt i boken.

På dette tidspunktet bodde Pratt fortsatt hjemme hos foreldrene sine i Los Angeles. Hun begynte i tillegg å bruke kokain.

- Jeg brydde meg ikke om noe. Jeg kunne leve eller jeg kunne dø, jeg brydde meg ikke. Jeg hadde ingenting som fikk meg opp av senga, ingenting virket spennende.

Kampen mot spiseforstyrrelsene

I 2006 ble hun arrestert, etter å ha prøvd å stjele designerklær for over 30.000 kroner mens hun var ruset.

I ruset tilstand prøvde Stephanie Pratt å stjele designerklær til over 30.000 kroner.
I ruset tilstand prøvde Stephanie Pratt å stjele designerklær til over 30.000 kroner. Foto: Mugshot

- Jeg våknet opp lenket til ei sykehusseng med håndjern. Da jeg landet i LA tok mamma meg med hjem, og jeg gikk opp på det gamle soverommet mitt og skammet meg.

Etter et opphold på et rehabiliteringssenter i Texas, ble Pratt med i «The Hills» i 2007. Hun var dopfri, men TV-berømmelsen gjorde at hun utviklet bulimi, og raste ned i vekt.

I boken skriver hun at det tok tid før hun lærte å bli glad i sin egen kropp igjen, og at hun nå trener jevnlig og spiser sunt. Nå bor realitystjernen i London, og har akkurat gjort det slutt med kjæresten, Josh Shepherd, som også er med i «Made In Chelsea».

LES OGSÅ: 8 grunner til at vi hater at vi digger The Kardashians

Foto: John Shearer (Getty Images)



Vil du lese mer underholdningsstoff? Lik oss gjerne på Facebook!

 

Denne saken ble første gang publisert 18/08 2015.

Les også