Underholdning

Disse modellene er bekreftet til Victoria's Secret Fashion Show 2018

Kendall Jenner returnerer etter ett års pause. Her er modellene du får se på catwalken under det store undertøysshowet.

BEKRFTET: Norske Frida Aasen (f.v.), Kendall Jenner og Bella Hadid er alle bekreftet til Victoria's Secret Fashion Show 2018.
BEKRFTET: Norske Frida Aasen (f.v.), Kendall Jenner og Bella Hadid er alle bekreftet til Victoria's Secret Fashion Show 2018. Foto: Gotham / Charley Gallay / Mike Coppola / Getty Images
Publisert

Torsdag 8. november finner den sagnomsuste Victoria's Secret-undertøysvisningen sted i New York, og showet blir sendt på TV 2. desember.

Det regnes som verdens største moteshow, og får hvert år svært mye oppmerksomhet, til tross for at TV-tallene de siste årene har vært synkende. I fjor er det estimert at 4,9 millioner mennesker fikk med seg TV-sendingen, ifølge Hollywood Reporter og Statista. Det er en nedgang på hele 30 prosent fra året før.

For modellene regnes likevel Victoria's Secret Fashion Show som en av de mest prestisjefylte oppdragene man kan få, og kan i mange tilfeller være som et gjennombrudd å regne. I fjor ble showet holdt i Shanghai, og i 2017 fant det sted i Paris.

Les også: Derfor er ikke Gisele Bündchen en engel lenger

I anledning at undertøysfesten nærmer seg med stormskritt, har vi tatt en titt på hvilke modeller som hittil er bekreftet til visningen:

Kendall Jenner

Kendall Jenner (23) er tilbake etter ett års pause. Hun ble onsdag observert i New York da hun ankom prøvene før showet.

Gigi Hadid

Gigi Hadid (23) returnerer for andre gang i Victoria's Secret-visningen. Hun er også på plass i New York og rakk ifølge sin egen Instagram-post tirsdag til og med å stemme i mellomvalget. Effektiv dame.

Bella Hadid

Også Gigis lillesøster Bella Hadid (22) blir å se på catwalken.

Winnie Harlow

For første gang blir den kanadiske modellen Winnie Harlow (24) å se på catwalken for undertøysmerket. I en emosjonell Instagram-post fra september takket hun alle i teamet rundt seg, ikke minst fansen sin:

«Tusen takk til fansen min som har tatt meg frem til dette punktet i karrieren min. Jeg er så velsignet, takk Gud. Jeg skal gå i Victoria's Secret-visningen!»

Frida Aasen

Jepp, vi har en nordmann med - for andre gang på rad! Kristiansand-jenta Frida Aasen (23) debuterte på VS-catwalken i fjor, og kommer tilbake i år.

Elsa Hosk

Svenske Elsa Hosk kunne tidligere denne uken avsløre at hun skal bære den svindyre «Fantasy Bra»-en i showet. En BH dekket med 2100 Swarovksi-steiner til en verdi av en million dollar. Hosk har samarbeidet med Victoria's Secret siden 2011, og ble offisielt en av merkets engler i 2015.

Grace Bol

Den sørsudanske modellen Grace Bol (28) kommer tilbake for runde to på VS-catwalken, etter at hun trollbandt alle i fjorårets visning.

Karlie Kloss

Karlie Kloss (26) er nærmest for veteran å regne i Victoria's Secret-sammenheng. Etter et opphold, gjorde hun i fjor comeback, og blir også å se på catwalken i år.

Adriana Lima

Candice Swanepoel

Romee Strijd

Mayowa Nicholas

Myrthe Bolt

Kelsey Merritt

Ming Xi

Toni Garrn

Josephine Skriver

Isilda Moriera

Alanna Walton

Aiden Curtis

Leomie Anderson

Alanna Arrington

Jourdana Philips

Sadie Newman

Duckie Thot

Cheyenne Maya

Grace Elizabeth

Sanne Vloet

Iesha Hodges

Willow Hand

Sabah Koj

Barbara Fiahlo

Alexina Graham

Barbara Palvin

Sui He

Lameka Fox

Josie Canseco

Dev Windsor

Georgia Fowler

Nadine Leopold

Melie Tiacoh

Zuri Tibby

Yasmin Wijnaldum

Kelly Gale

Maggie Lane

Sofie Rovenstine

Estelle Chen

Lorena Rae

Herieth Paul

Shanina Shaik

Cindy Bruna

Maia Cotton

Gizele Oliveira

Megan Williams

Les også: Her går norske Frida for Victoria's Secret

Denne saken ble første gang publisert 08/11 2018.

Les også