Artisten Jarle Bernhoft er klar for «The Voice»

Jarle Bernhoft: – Jeg klarer nok ikke å fylle tårekvoten hans

Jarle Bernhoft synes det er fint å kunne snu fokuset vekk fra seg selv og heller hjelpe unge talenter opp og frem gjennom «The Voice».

<b>JARLE BERNHOFT:</b> Jarle Bernhoft har hatt en fantastisk karriere som sanger, musiker og låtskriver. Nå vil han bruke kompetansen sin på å hjelpe nye talenter.
JARLE BERNHOFT: Jarle Bernhoft har hatt en fantastisk karriere som sanger, musiker og låtskriver. Nå vil han bruke kompetansen sin på å hjelpe nye talenter. Foto: TV 2
Sist oppdatert

Fredag 6. januar er det duket for sesongstart av «The Voice».

Som i fjor ledes programmet av Siri Avlesen-Østli (38), og Ina Wroldsen (38), Yosef Wolde-Mariam (44) og Espen Lind (51) er tilbake i mentor-stolene i det som blir den åttende sesongen.

Årets nye mentor er Jarle Bernhoft (46). Artisten tar over den fjerde stolen etter at Tom «Matoma» Stræte Lagergren (31) sluttet.

Han ble kjent for å gråte ofte under TV-sendingene, og Jarle spår at det blir et stort, emosjonelt tomrom nå.

– Jeg klarer nok ikke å fylle tårekvoten hans, sier Jarle i en pressemelding.

Les også: Jarle Bernhoft åpner opp: – Vi måtte ta en ordentlig prat om det å få flere barn

<b>NY MENTOR:</b> Jarle var på sine første innspillinger i fjor høst, og syntes den røde TV-stolen var bedre å sitte i enn han hadde trodd.
NY MENTOR: Jarle var på sine første innspillinger i fjor høst, og syntes den røde TV-stolen var bedre å sitte i enn han hadde trodd. Foto: TV 2

Mentor i «The Voice»

Artisten, som har vunnet to Spellemannpriser og blitt nominert til Grammy, var i fjor en av deltagerne i «Hver gang vi møtes». Nå ser tobarnsfaren fra Nittedal frem til den nye TV-utfordringen.

Født: 21. juni 1976

Alder: 46 år

Yrke: Artist

Fra: Nittedal

Bosted: Oslo

Ektefelle: Lisa Bernhoft-Sjødin

Barn: Samuel og Benjamin Bernhoft

Se mer

– Jeg gleder meg masse! Artistlivet gir jo plenty med anledning til å være ekstremt selvopptatt, så det blir fint å få blikket vendt utover og jobbe andre opp og frem.

Han er ikke i tvil om hva han ser – det vil si hører – etter i jakten på nye talenter.

– Jeg kommer til å gå etter det umiddelbare kicket i starten. Jeg er en tviler i mange henseender, men når jeg får tenning, kommer den stolen min til å være ekstremt kjapt snudd, forklarer populære Jarle i pressemeldingen.

<b>THE VOICE 2023:</b> Espen Lind, Yosef Wolde-Mariam og Ina Wroldsen har vært i «The Voice»-gamet lenge. Nå får de konkurranse fra <br>nykommeren Jarle.
THE VOICE 2023: Espen Lind, Yosef Wolde-Mariam og Ina Wroldsen har vært i «The Voice»-gamet lenge. Nå får de konkurranse fra
nykommeren Jarle.
Foto: TV 2

Episodene som vises fremover, ble spilt inn i fjor høst, og artisten er godt fornøyd med starten.

– Det føltes veldig fint. Stolen var mer behagelig enn jeg trodde den skulle være, for den ser så stiv ut, fortalte Jarle etterpå i et intervju med TV 2.

Les også: (+) Det finnes mange som har det som meg. Alt jeg ber om, er at dere prøver å forstå meg

Musikeren «Bernhoft»

Han har funnet seg godt til rette i sin nye rolle og synes det har vært en fin gjeng å henge sammen med. De andre mentorene både skryter av ham og frykter ham.

«The Voice» sendes på TV 2 fredager kl. 20.00.

Programmet har premiere fredag 6. januar.

Du kan også se «The Voice» her på TV Play.

Se mer

– Jeg synes Jarle er fryktelig flink i jobben sin, og jeg skjønner at han får folk. Han er ikke bare en veldig dyktig musiker, men også en veldig ålreit mann, sier Ina Wroldsen til TV 2.

Espen Lind angrer nesten litt på hvordan han tok imot sin nye kollega og konkurrent.

– Jeg følte vi hadde en første dag hvor vi ga ham veldig mye gode råd og innside-tips. Det sitter jeg nå og angrer på, for han har rasket til seg det meste av det som er bra.

Denne saken ble første gang publisert 06/01 2023, og sist oppdatert 06/01 2023.

Les også