- Menn skal være barske og rufsete

Modellen sier hva hun synes om gutter med mascara.

Foto: Omag.no
Publisert

Etter VG, Norges største avis, lanserte ideen om at høstens «hotteste» motetips for menn var at vi nå kunne bruke sminke, har ikke reaksjonene latt vente på seg.

Blant annet Radio Resepsjonens Tore Sagen var raskt ute på Twitter, og oppfordret alle til å boikotte VG.no, til de fjernet bilde av en sminket mann på sine nettsider (eller «. til de fjerner bildet av han Don Quijote aktige fyren med sminke i trynet», for å være korrekt).

Foto: Skjermdump Twitter

Nå har nettsiden Omag.no kastet seg på bølgen, og med makeupekspert og modell, Annette Sorknes, i spissen oppfordrer de til å drite i sminken.

Foto: Arne D. Skalmeraas (Omag.no)

– Nei og atter nei, sier Annette til Omag.

– Det er jo greit at de ordner seg litt på badet, pusser tennene og sånt, men det holder for meg, fastslår Annette.

Foto: Arne D. Skalmeraas (Omag.no)

– Litt gammeldags

– Kanskje er jeg litt gammeldags, men jeg syns menn skal være barske og rufsete, gå i arbeidsklær og være møkkete på hendene. De trenger slett ikke å ha perfekt hud som en annen Ken-dukke. Det er akkurat som om menn blir mindre og mindre menn, og det syns jeg er en trist utvikling, forteller hun til nettsiden.

Foto: Arne D. Skalmeraas (Omag.no)

Modellen har mer sans for dårlig hud, enn menn med mascara.

– Menn ser rett og slett bedre ut uten sminke, uansett hva slags hud de har. Det er vi jenter som skal pynte oss og vise oss fram. Slik har det vært, og slik skulle jeg ønske det fortsatt var, fortsetter Annette.

Så om du skal ha sjans på henne, så er det bare å droppe eyelineren.

Les mer på Omag.no

Denne saken ble første gang publisert 24/09 2012.

Les også