Reality

Melina (22) har fått drapstrusler etter første uke på Ex on the Beach

Realitydeltakeren kommer til å anmelde truslene, opplyser Discovery.

HAR FÅTT TRUSLER: Melina Johnsen (22) fra Moss er en av de åtte første deltakerne i den norske versjonen av Ex on the Beach. Allerede første uken etter premieren på realityserien har hun fått trusler.
HAR FÅTT TRUSLER: Melina Johnsen (22) fra Moss er en av de åtte første deltakerne i den norske versjonen av Ex on the Beach. Allerede første uken etter premieren på realityserien har hun fått trusler. Foto: Toke Mathias Riskjær/TVNorge
Sist oppdatert

Ex on the Beach-deltaker Melina Johnsen (22) har fått drapstrusler etter at den mye omtalte realityserien hadde premiere tidligere denne uken.

bloggen sin skriver mossejenta torsdag kveld:

«Over 100 drapstrusler våknet jeg opp til dagen etter premierefesten. Jeg gråt hele morgenen, og var faktisk redd for å skulle bli drept. Heldigvis har jeg mange gode venner rundt meg som har støttet meg.»

Hun skriver at meldingene begynte å strømme inn under premieren tirsdag.

Omdiskutert i sosiale medier

Johnsen har i løpet av den første uken av programmet allerede rukket å etablere seg som en av de mest omdiskuterte deltakerne i sosiale medier. Hun skapte overskrifter tidligere denne uken i flere medier, og uttalte blant annet i VG at hun «er veldig for plastisk kirurgi».

«Hvordan klippingen blir fremover vet jeg ikke. Det jeg vet er at det er ikke det mennesket jeg er. Ja, jeg kan klikke og bli litt gal, men jeg er også opptatt av at de rundt meg skal ha det bra. Det tror jeg også dere ser på den episoden de sendte i kveld.» skriver hun videre på bloggen, som torsdag ble lest av over 10.000.

Den første uken kunne realityprogrammet servere seerne alt fra sex og nakenhet til fysisk konflikt mellom deltakerne. Ex on the Beach har vært mye omtalt i utlandet.

Ex on the Beach: De åtte første deltakerne i Ex on the Beach Norge.
Ex on the Beach: De åtte første deltakerne i Ex on the Beach Norge. Foto: Toke Mathias Riskjær/TVNorge

- Kommer til å anmelde

Side2 har fredag forsøkt å komme i kontakt med Melina Johnsen uten hell.

Mediesjef i Discovery, Hanne McBride, har vært i kontakt med Johnsen og kan opplyse at hun ikke kommer til å uttale seg ytterligere om saken.

- Melina ønsker ikke kommentere saken utover det som står i bloggen. Vi har en løpende dialog med henne og bistår ved behov. Hun kommer selvsagt til å anmelde truslene, sier McBride til Side2.

I Ex on the Beach sendes åtte single personer til en tropisk øy, hvor de bor og leter etter kjærligheten. Plot twisten skjer når ekskjærestene deres dukker opp én etter én.

Ex on the Beach sendes på Fem klokken 22.00 tirsdag og torsdag, og på Dplay.

Denne saken ble første gang publisert 17/08 2018, og sist oppdatert 17/08 2018.

Les også