Underholdning

Faren til Meghan droppet begge bryllupene

Thomas Markle bailet ikke bare én, men to ganger.

Den gang da: Trevor Engelson og Meghan Markle i 2011, året de giftet seg.
Den gang da: Trevor Engelson og Meghan Markle i 2011, året de giftet seg. Foto: Michael Kovac/Getty Images
Sist oppdatert

Det er slett ikke første gangen Thomas Markle (74) dropper sin datters store dag.

Da Meghan giftet seg med Prins Harry (33) i mai i år, ble hun som kjent ført til alters av Prins Charles, angivelig grunnet sin fars hjerteoperasjon. Dette er jo en høyst legitim grunn, men det spekuleres nå i hva årsaken var forrige gang - hvor han faktisk heller ikke var til stede. Det må jo må betegnes som noe spesielt å ikke overvære noen av sin datters brylluper.

I 2011 giftet Meghan (37) seg med sin kjæreste gjennom mange år, filmprodusenten Trevor Engelson (41), på Jamaica. Heller ikke da var hennes far til stede. Grunnen er hittil ukjent, men det har satt sinnet i kok hos fansen, og det er særlig på Twitter de uttrykker sin frustrasjon, melder Cosmopolitan.

Det er heller ikke til å stikke under en stol at det har vært mye ståhei rundt Markle-familien. Meghans halvsøster Samantha har uttalt at søsteren er stormannsgal og PR-kåt og derfor grep sjansen til å få blått blod i årene med begge hender. I tillegg har hun en «greie» for rødhårede menn, melder The Sun, som har samlet alle Samanthas gullkorn på ett sted.

Som om det ikke er nok å baile ut av bryllupene, benytter Thomas fortsatt mediene for å få utløp for sin frustrasjon. I forrige uke meldte Cosmopolitan at Thomas Markle hevdet at han ikke en gang hadde mottatt invitasjon til bryllupet.

- Jeg antok at det var fordi det var åpenbart at jeg skulle delta, men jeg ville så gjerne ha en jeg kunne putte i glass og ramme, klaget han.

Vi må jo bare innrømme at vi lurer på hva neste steg vil bli fra den kanten. På grunn av alt bråket og et ukjent antall betalte intervjuer med diverse medier, har den berømte duoen for tiden ikke mye kontakt med Meghans far.

Meghans mor Dora Ragland har derimot sagt opp jobben som sosialarbeider for å flytte til England, fordi hun vil være nær datteren og svigersønnen, melder Express.

Digger du kongelige? I den splitter nye podcasten Helt Konge får du vite alt du trenger å vite om de kongelige - og det du ikke visste at du lurte på. Helt Konge er også tilgjengelig i iTunes eller på heltkonge.blogg.no.


Denne saken ble første gang publisert 18/08 2018, og sist oppdatert 24/08 2018.

Les også