Aktuelt

Maskerte innbruddstyver jaget vekk fra huset til David og Victoria

Gjester på luksushotell i nærheten tok beina fatt.

NESTEN-INNBRUDD: Flaks for Beckham-paret at gjestene på luksushotellet i nærheten tok beina fatt og jaget vekk tyvene
NESTEN-INNBRUDD: Flaks for Beckham-paret at gjestene på luksushotellet i nærheten tok beina fatt og jaget vekk tyvene Foto: Barcroft Media/Getty Images
Publisert

David (44) og Victoria Beckham (44) har blitt tvunget til å oppgradere sikkerheten etter en skremmende hendelse i deres Cotswolds herskapshus. En gjeng maskerte menn som åpenbart håpet på å komme seg inn i huset til 6 millioner pund (nærmere 60 millioner norske kroner, red.anm) bestemte seg for å slå til i helgen, skriver Daily Mail.

Paret, som har fire barn sammen, skal visstnok være oppbrakt over hendelsen. Innbruddet ble avbrutt da inntrengerne ble jaget bort, og politiet ble tilkalt.

Huset ligger i Great Tew, Oxfordshire, og det var kameraovervåkningen som fanget opp den mistenkelige gjengen som hadde tatt seg inn på eiendommen.

Gjestene på det lukseriøse hotellet, Soho Farmhouse som ligger rett i nærheten observerte tyvene og bestemte seg for å løpe etter dem og forhåpentligvis jage dem vekk. Det klarte de med glans.

David har nå blitt tvunget til å øke sikkerheten på stedet hvor familien tilbringer mange av sine helger. CCTV (kameraovervåkningen, red.anm)viser hvordan innbruddstrioen brukte en stige til å se inn i vinduene i husets øverste etasje før de løp fra stedet.

En av mennene var dekket fra topp til tå, med hettegenser og finlandshette. En annen hadde på seg jeans og en svart lue og matchende skjerf.

David og Victoria skal ha vært på vei til Australia med barna Romeo (16), Cruz (13) og Harper (7,) da innbruddstyvene ble observert mens de så seg om rundt i området.

Senere skal Victoria ha blitt fotografert, mens hun så stresset og opprørt ut, noe som satte i gang spekulasjoner rundt hva som kunne ha hendt. Daily Mirror mener at dette visstnok var fordi hun var skrekkslagen over det som hadde hendt.

- David og Victoria er opprørte over det som har hendt. De er ekstremt beskyttende når det gjelder sitt privatliv og sin familie. Tanken på at noen vil prøve å ta seg inn på en av deres eiendommer oppleves helt forferdelig, forteller en kilde, i følge avisen.

Denne saken ble første gang publisert 22/10 2018.

Les også