BLOGGER OG INFLUENSER

Martine Halvorsen om den tunge tiden: – Tårene rant

I dag jubler influenser Martine Halvorsen (23) og kjæresten Christian Kåsastul (24) over ny leilighet, men bak seg har de et tøft år.

KJÆRESTER: Martine Halvorsen og Christian Kåsestul møttes for første gang i 2015 og falt pladask for hverandre.
KJÆRESTER: Martine Halvorsen og Christian Kåsestul møttes for første gang i 2015 og falt pladask for hverandre. Foto: Privat
Publisert

Martine Halvorsen (23) er en influenser fra Nesodden, som for tiden bor i Asker. Nå har hun og kjæresten, Christian Kåsastul (24) kjøpt seg ny leilighet sammen i Vollen.

Sykt perfekt

Influenseren ble kjent i 2016 da hun deltok i en dokumentarserie på TV 2, kalt "Sykt perfekt". Samtidig lagde hun seg en blogg for å dele tanker og meninger.

– Jeg hadde hatt en ganske kjip nyttårsaften noen dager i forveien, og følte meg som den eneste i hele verden som hadde hatt det.

Da valgte Martine å skrive en tekst om følelsene sine, som var for lang for en facebook-status. Derfor opprettet hun en blogg som i dag har omtrent 2000 sidevisninger i døgnet.

– Jeg hadde aldri lest en blogg i hele mitt liv, men da opprettet jeg en blogg og delte det jeg hadde på hjertet. Og det har jeg vel egentlig gjort siden! Gjengen min på sosiale medier blir bare større og større, som er skikkelig kult! sier hun.

Les også: Martine viser frem kroppen som den er, men det er det ikke alle som liker

Møtte kjæresten i 2015

NY LEILIGHET: Kjæresteparet har kjøpt sin andre leilighet i Vollen som er klar i slutten av 2022.
NY LEILIGHET: Kjæresteparet har kjøpt sin andre leilighet i Vollen som er klar i slutten av 2022. Foto: Privat

Året før Martine opprettet bloggen sin, traff hun sin nåværende kjæreste, Christian. Han er et år eldre enn Martine, og er en hockeyspiller fra Skien.

– Han er verdens fineste fyr. Han er både tyngden, stabiliteten og festen i mitt liv, forteller Martine.

Bloggeren forteller at de falt pladask for hverandre, men at det ble slutt noen måneder for noen år siden.

– Vi hadde faktisk noen måneder der det var slutt for noen år siden, og jeg pleier å kalle det for en pause. Vi snakket allikevel sammen hver dag og så hverandre ofte, så jeg vet ikke om jeg kan kalle det en pause engang, sier hun.

Martine forteller hele historien og hva som egentlig skjedde i den nye boken hennes som kommer i august.

– Det føles både veldig fint, riktig, sårbart og skummelt. En ting er hvert fall sikkert, og det er at jeg håper at vi skal være sammen for alltid, forteller hun.

Boken heter "Sykt voksen" og slippes 5. august.

– Jeg har ikke bare lagt sjela mi i den boken, men hjertet mitt også. Jeg har åpnet meg mer enn noen gang, og gleder meg til å høre hva gjengen min på sosiale medier synes, forteller hun.

Les også: (+) Da mannen min sa han hadde fått barn med en annen, ble jeg besatt av hevn

Flyttet til Stockholm

I august 2020 flyttet Martine og kjæresten til Stockholm i noen måneder. Det var både tungt og lærerikt forteller Martine.

STOCKHOLM: Bloggeren Martine Halvorsen forteller om både en fin og tung tid i byen Stockholm hvor kjæresten spilte på et hockeylag.
STOCKHOLM: Bloggeren Martine Halvorsen forteller om både en fin og tung tid i byen Stockholm hvor kjæresten spilte på et hockeylag. Foto: Instagram

– Christian signerte kontrakt med et hockeylag der, og selv om Stockholm er fantastisk skal jeg ikke legge skjul på at det til tider var beintøft å bo der under pandemien, forteller hun.

Så stengte grensene, og Martine måtte virkelig jobbe med seg selv.

– Jeg er så innmari familiekjær, og håper at jeg aldri skal være så lenge uten familien og vennene mine igjen, sier hun.

Det var noen dager som var tøffere enn andre, som på nyttårsaften da hun og kjæresten feiret helt alene i leiligheten.

– Vi lagde kalkun, spiste digg dessert og gikk opp Hammarbybakken i Stockholm for å se på fyrverkeriet. Da rant tårene over fordi det var noe av det fineste jeg har sett, men også fordi jeg så gjerne skulle delt det med våre nærmeste.

På den andre siden var det også et lærerikt år.

– Nå sitter jeg egentlig igjen og er skikkelig stolt av at vi fikk det til. Det siste året har vært en prøvelse for mye, også for forholdet, men jeg tror faktisk aldri vi har klart oss så bra før, forteller hun.

Les også: «Kan ikke noen dra og voldta hun Martine Halvorsen, a'?»

Kjøpt ny leilighet sammen

For to år siden kjøpte Martine og kjæresten sin første leilighet sammen, og nå har de bestemt seg for å flytte og har derfor kjøpt en ny leilighet!

Leiligheten er et nybygg som ligger i Asker, og skal være klar i slutten av 2022.

– Det er et nybygg som ligger helt inntil vannet og er to etasjer! Klyper meg litt i armen over at vi skal få trapp. Det føles veldig voksent, ler hun.

Selv om kjæresteparet har kjøpt leilighet, er det allikevel ubestemt om de blir boende i Norge fremover.

– Det avhenger av hvor Christian skal spille neste sesong. Veldig nervepirrende, men samtidig har jeg blitt ganske god på dette livet sammen med ham, så jeg er roligere enn noen gang, sier hun.

Denne saken ble første gang publisert 15/07 2021.

Les også