Kongelige

Märtha lever jetsettlivet - henger med kjendisene

Høydepunktene står i kø for prinsesse Märtha denne sommeren. I Spania ble hun tildelt en pris fra selveste Antonio Banderas, og både hun og kjæresten Durek Verrett ble invitert hjem til Hollywood-stjernen.

FORELSKET: Durek Verrett og prinsesse Märtha var strålende opplagt da de ankom den røde løperen på Starlite-gallaen i Marbella. Prinsessen hadde valgt en fargerik kreasjon fra det norske klesmerket TSH. Legg merke til skriften på vesken hennes.
FORELSKET: Durek Verrett og prinsesse Märtha var strålende opplagt da de ankom den røde løperen på Starlite-gallaen i Marbella. Prinsessen hadde valgt en fargerik kreasjon fra det norske klesmerket TSH. Legg merke til skriften på vesken hennes. Foto: Daniel Perez / Getty Images
Sist oppdatert

Tidligere i sommer ferierte prinsesse Märtha (47) sammen med Hollywood-stjernen Gwyneth Paltrow (46) i USA.

I forrige uke ble hun kjent med enda en superstjerne, nemlig selveste Antonio Banderas (59).

Den spanske skuespilleren arrangerer nemlig veldedighetsgallaen Starlite i Marbella utenfor Malaga i Spania, og den norske prinsessen var en av prisvinnerne der i år.

Märtha ble tildelt pris for sitt humanitære arbeid.

STJERNEMØTE: Prinsesse Märtha ble tildelt pris under Starlite-gallaen, som skuespilleren Antonio Banderas arrangerer. Det var 10. gang veldedighetsarrangementet gikk av stabelen, og er blitt en sommerklassiker i Marbella.
STJERNEMØTE: Prinsesse Märtha ble tildelt pris under Starlite-gallaen, som skuespilleren Antonio Banderas arrangerer. Det var 10. gang veldedighetsarrangementet gikk av stabelen, og er blitt en sommerklassiker i Marbella. Foto: Skjermdump / Instagram
Foto: Skjermdump / Instagram

Både hun og kjæresten Durek Verrett (44) har lagt ut flere bilder fra stjernekvelden på Instagram.

Men ikke nok med at de fikk treffe Hollywood-skuespilleren under arrangementet.

Kjæresteparet ble også invitert hjem til Banderas i Marbella, noe som turtelduene også dokumenterer på Instagram.

– Tusen takk, Antonio, for at kjæresten min og jeg fikk komme til ditt nydelige hjem med dine vakre venner, og takk for at du valgte å gi pris til kjæresten min, skriver sjamanen under et bilde i hagen til Banderas.

Denne saken ble første gang publisert 21/08 2019, og sist oppdatert 21/08 2019.

Les også