Marte Bratberg om graviditeten

Marte Bratberg om den store hemmeligheten: – Jeg har vært i gledessjokk

Marte Bratberg kledde seg ut som en diskokule på halloween og har gjemt seg i store ullgensere og lange blazere. På tampen av fjoråret delte hun endelig hemmeligheten hun bar på.

<b>GLADNYHET: </b>Da Marte Bratberg deltok på Elle-gallaen like før jul, delte hun det som hadde vært en godt bevart hemmelighet.
GLADNYHET: Da Marte Bratberg deltok på Elle-gallaen like før jul, delte hun det som hadde vært en godt bevart hemmelighet. Foto: Svein Brimi
Sist oppdatert

Da programlederen Marte Bratberg (34) ankom den røde løperen før jul, bar hun på en gryende hemmelighet i magen. Under den nydelige, gullmønstrede kjolen fra ByTimo, kunne vi skimte en tydelig voksende mage.

Den smørblide TV-personligheten var raskt ute med å bekrefte de lykkelige omstendighetene.

– Det er helt lov å spørre, ja. Vi er så heldige at vi venter en til. Magen vokser og vi har det veldig bra. Det er veldig hyggelig, sier Marte, smiler og stryker seg varsomt over den lille kulen.

Les også: «Hver gang vi møtes»-Ramón: – Det er ikke alltid enkelt å være den som skiller seg ut

Hemmelighetsfull

Hvor langt hun er på vei, velger Marte å holde for seg selv. Men at den nye verdensborgeren ventes å ankomme på nyåret, bekrefter hun lattermildt. Helst skulle hun holdt graviditeten for seg selv litt til, men med en kropp i endring lot det seg vanskelig gjennomføre.

– Det hadde vært koselig å ha det privat. Men så er det nå slik at man blir større og større. Jeg har gjemt meg bak store ullgensere og blazere en periode. Men så er det hyggelig å pynte seg til en anledning som denne. Da ble det desto vanskeligere å skjule. Valget sto mellom å holde seg hjemme eller vise frem magen, forteller hun til Her og Nå.

Bare uker før, gikk den kreative Vestby-jenta for en annen variant da det var duket for festlig lag. Da hun deltok på Alexandra Joners populære halloween-fest, kledde hun seg ut som en discokule.

– Det var ikke uten grunn at jeg endte opp som en discokule den kvelden. Det dukket opp noen gravidrykter allerede da, flirer Marte til Her og Nå.

<b>SKJULTE MAGEN:</b> Da Marte deltok på Alexandra Joners halloween-fest i oktober, hadde hun og influenser Jennie Sofie beleilig nok kledd seg ut som diskokuler.
SKJULTE MAGEN: Da Marte deltok på Alexandra Joners halloween-fest i oktober, hadde hun og influenser Jennie Sofie beleilig nok kledd seg ut som diskokuler. Foto: Frode Hansen/VG

Les også: (+) Gro Hammerseng-Edin: – Jeg elsket å være mamma, men jeg kjente også litt på misunnelsen

Nyforlovet

I oktober 2021, kunne Marte og samboeren ønske en liten gutt velkommen til verden. Da hun oppdaget at nok en verdensborger spiret i magen, var det med en skrekkblandet fryd.

Hun innrømmer at graviditeten kanskje kom litt bardus på.

– Jeg har ikke rukket å forberede meg i det hele tatt. Jeg har vært litt sånn i gledessjokk, egentlig. Jeg er lykkelig og kan nesten ikke tro det, på en måte, innrømmer Marte.

<b>LYKKELIG MED «DUA»:</b> Hvem Marte er sammen med, er fortsatt en godt bevart hemmelighet. Han ønsker ikke et liv offentligheten.
LYKKELIG MED «DUA»: Hvem Marte er sammen med, er fortsatt en godt bevart hemmelighet. Han ønsker ikke et liv offentligheten. Foto: Truls Qvale

2023 blir stående igjen som et år med flere lykkelige milepæler for 34-åringen. I august delte hun også nyheten om at hun og kjæresten hadde forlovet seg. Gladnyheten delte hun den gang i podkasten «Janka og Marte».

– Det er en ting jeg aldri hadde tenkt skulle skje. Jeg hadde lagt det litt fra meg siden vi står midt i oppussingshelvete og småbarnsliv. Ting er ikke så romantisk. Men en ettermiddag etter jobb, da jeg satt og skrudde sammen hagemøbler, spurte «Dua» meg om jeg ville gifte meg med ham, fortalte hun i podkasten.

Martes utkårede går under kallenavnet «Dua» i podkasten. Årsaken til det er at programlederens forlovede ikke ønsker et liv i offentligheten.

<b>TV-PERSONLIGHET:</b> Marte Bratberg har vært å se i både «Skal vi danse», «Forræder» og «Kompani Lauritzen». Hun har også vært programleder for «God kveld Norge». 
TV-PERSONLIGHET: Marte Bratberg har vært å se i både «Skal vi danse», «Forræder» og «Kompani Lauritzen». Hun har også vært programleder for «God kveld Norge».  Foto: Espen Solli / TV 2

Denne saken ble første gang publisert 22/01 2024, og sist oppdatert 22/01 2024.

Les også