Lykken smiler til Marna Haugen etter bruddet

Fikk endelig kjøpt drømmehuset

Etter bruddet med Ørjan Burøe har Marna Haugen vært på intens leting etter ny bolig. Nå kan hun slippe jubelen løs og starte et nytt kapittel i livet.

<b>MARNA HAUGEN: </b>Marna Haugen kunne feire huskjøpet på den storstilte gallapremieren til «Lange flate ballær 3» i Fredrikstad.
MARNA HAUGEN: Marna Haugen kunne feire huskjøpet på den storstilte gallapremieren til «Lange flate ballær 3» i Fredrikstad. Foto: Morten Bendiksen
Publisert

En vårlig antrukket Marna Haugen (41) smilte ekstra bredt da hun ankom den storstilte gallapremieren til «Lange flate ballær 3» i Fredrikstad.

Kun få dager i forveien kunne hun nemlig slippe jubelen løs etter endelig å ha kjøpt drømmehuset.

– Det føles helt fantastisk. Jeg har vært skikkelig på husjakt, og det gikk seks måneder før huset plutselig sto der – og så ble det mitt, stråler hun til Her og Nå.

Les også: Marna Haugen: Slik er det nye mammalivet: – Som en tikkende bombe

Brudd med Marna og Ørjan

Like før jul ble det kjent at Marna og ektemannen Ørjan Burøe (47) gikk hver til sitt etter 18 år. Bruddet var et faktum lenge før det nådde avisspaltene, og hun har ventet en god stund på å kunne starte sitt nye liv i eget hjem.

<b>ØRJAN BURØE:</b> Ørjan Burøe og Marna giftet seg i 2013 og var sammen i totalt 18 år. I fjor bestemte ekteparet seg for å skilles.
ØRJAN BURØE: Ørjan Burøe og Marna giftet seg i 2013 og var sammen i totalt 18 år. I fjor bestemte ekteparet seg for å skilles. Foto: Morten Bendiksen

– Det har vært langtekkelig og en ordentlig tålmodighetsprøve, men jeg har prøvd å holde «spiriten» oppe ved å glede meg til huset mitt kommer. En slags «law of attraction»-greie der jeg har visualisert huset for at det en dag skal bli til virkelighet, sier hun og ler.

Nå kan Marna endelig senke skuldrene og bla om til et nytt kapittel.

– Jeg kjenner på en stor lettelse, for nå kan jeg gå fra å vente og vente til å ha noe å se frem til. Jeg kan skifte modus til å begynne å tenke innredning og hvordan jeg skal ha det – og det gjør definitivt noe med humøret, smiler hun.

Les også: (+) Han ydmyket meg så lenge vi var gift. Til slutt orket jeg ikke mer

Kjøpt hus i samme gate

<b>MARNA FLYTTER: </b>Etter seks måneder med husjakt, fikk Marna endelig kjøpt drømmeboligen – en funkisvilla fra 1967<br>i nærområdet til sønnene hjemme i Ski.
MARNA FLYTTER: Etter seks måneder med husjakt, fikk Marna endelig kjøpt drømmeboligen – en funkisvilla fra 1967
i nærområdet til sønnene hjemme i Ski.
Foto: Instagram

Marna har bodd sammen med eksmannen Ørjan og sønnene Theodor (13) og Dexter (7) i en enebolig i Ski, og for henne var det viktig at hennes nye hjem var i nærområdet til barna.

– Jeg skal ikke flytte langt. Det er rett nede i gata hjemme i Ski, forteller hun.

– Hvordan ser det nye drømmehuset ut?

– Det er svært. Mye større enn hva jeg trodde. Det har masse særpreg, for det er en gammel funkisbolig fra 1967. I utgangspunktet skal jeg bare flytte rett inn, men etter hvert kommer jeg til å gjøre det mer til mitt eget, sier Marna.

Hun legger ikke skjul på at det er uvant å ha startet en singeltilværelse etter å ha vært i et forhold i 18 år.

– Det er en læringsprosess. Ørjan og jeg var på søppeldynga i dag, og da lærte han meg å koble på tilhenger. Han har skjønt at jeg må lære et par ting av ham, og så kan jeg lære han å bake brød. Så vi hjelper hverandre ut av det. Vi takler denne tiden sammen på en overraskende bra måte. Ørjan og jeg har et veldig fint samarbeid. Det ser jeg at mange ser veldig positivt på, og jeg håper at vi kan være til inspirasjon for andre.

Denne saken ble første gang publisert 12/05 2022.

Les også