Marion Ravn

– Jeg er inne i en ny fase av livet

Marion Ravn elsker kontrastene i sitt nye liv. – Det er pysjamas og gulp i ukedagene og glitter og glamour på lørdager, forteller MGP-programlederen til Her og Nå.

<b>MARION RAVN:</b>– Jeg ble veldig gira da jeg fikk spørsmål om å bli program-leder for MGP. – Det er noe av det største man kan gjøre, sier Marion Ravn til Her og Nå.
MARION RAVN:– Jeg ble veldig gira da jeg fikk spørsmål om å bli program-leder for MGP. – Det er noe av det største man kan gjøre, sier Marion Ravn til Her og Nå. Foto: NRK
Publisert

– Jeg er veldig glad jeg får oppleve å bli mamma, sier Marion Ravn (39) og smiler når vi møter henne i forbindelse med årets Melodi Grand Prix.

Det var i september i fjor at Lørenskog-artisten avslørte at hun har blitt mamma for første gang.

Med et bilde på Instagram og et blått hjerte bak setningen «Se hva jeg har laget, a!», delte hun livets kanskje største begivenhet med sine mange følgere.

– Man føler man er inne i livet 2.0 hvis man kan si det på den måten, og det kjennes veldig fint, fortsetter hun.

Melodi Grand Prix 2024

Den blide artisten ligger imidlertid ikke på latsiden i barselperioden. Knappe to måneder etter fødselen var Marion tilbake på skjermen som en del av detektiv-panelet i «Maskorama» på NRK1.

<b>SUPER-DETEKTIV:</b> I høst gikk fjerde sesongen av «Maskorama» på NRK1. Marion har vært en del av detektivpanelet samtlige sesonger. Her er hun sammen med med-detektivene, Tete Lidbom (t.v.) og Robert Stoltenberg.
SUPER-DETEKTIV: I høst gikk fjerde sesongen av «Maskorama» på NRK1. Marion har vært en del av detektivpanelet samtlige sesonger. Her er hun sammen med med-detektivene, Tete Lidbom (t.v.) og Robert Stoltenberg. Foto: NRK

Den siste masken hadde knapt rukket å bli kastet før Marion igjen dukket opp i beste sendetid på lørdagskvelden, denne gangen som programleder for Melodi Grand Prix.

– Både «Maskorama» og Melodi Grand Prix er på lørdager, så det tar ikke så mye tid. Det er ikke som en vanlig ni til fire jobb. Det er baby i ukedagene, og glitter og glamour på lørdag. Den kontrasten synes jeg er helt fantastisk, sier Marion som synes det er stas å dele programlederjobben med Norges populære debattleder Fredrik Solvang.

Når Marion jobber, er sønnen med familien. Det er flere som gjerne vil tilbringe tid med ham.

– Det er stort sett pappaen som er sammen med ham når jeg er på jobb, men bestemor og svigermor passer ham også gjerne.

– Har det endret deg å få barn?

– Det er litt tidlig å si om jeg har endret meg, men jeg føler definitivt at jeg er inne i en ny fase av livet.

Les også: Marion Ravn: – Det ble for vanskelig å holde ham hemmelig

Duoen M2M

Marion var bare 14 år da hun først ble kjent. Sammen med barndomsvenninnen Marit Larsen (40) gjorde hun stor suksess både her hjemme og i USA, som duoen M2M.

<b>VERDENSSTJERNER:</b> Marit Larsen og Marion ble kjent som popgruppen M2M, og de gjorde stor suksess blant annet i USA. Jentene var bare 14 år da de slo gjennom. Gruppen ble oppløst i 2002. 
VERDENSSTJERNER: Marit Larsen og Marion ble kjent som popgruppen M2M, og de gjorde stor suksess blant annet i USA. Jentene var bare 14 år da de slo gjennom. Gruppen ble oppløst i 2002.  Foto: Knut Hovind

Popgruppen ble oppløst i 2002, men også Marion har fortsatt med musikk siden. Å få lede Melodi Grand Prix er et stort høydepunkt.

– Da jeg fikk telefonen med forespørselen, ble jeg veldig gira. Jeg synes det er utrolig stor stas å bli spurt.

– Jeg er veldig glad i MGP. Å være programleder for denne populære konkurransen er noe av det største du kan gjøre, spesielt for meg som elsker musikk, avslutter den engasjerte 39-åringen.

Les også: (+) Ingebjørg Bratland holder samboeren hemmelig: – Han er litt eldre enn meg, og jeg tror det er en fordel

Fem kjappe om MGP

– Hva er din norske favorittlåt gjennom tidene?

– Av norske deltagere er det Bobbysocks med «La det swinge».

– Hva er din utenlandske favorittlåt?

– Det er helt klart svenske Loreen med sangen «Euphoria». Den spilles høyt på nachspiel.

<b>NY PROGRAMLEDERDUO:</b> Både Marion og medprogramleder Fredrik Solvang var genuint glad i Melodi Grand Prix allerede før de fikk tilbud om programlederjobben. 
NY PROGRAMLEDERDUO: Både Marion og medprogramleder Fredrik Solvang var genuint glad i Melodi Grand Prix allerede før de fikk tilbud om programlederjobben.  Foto: Jørn Grønlund

– Hvilken opptreden glemmer du aldri?

– Jahn Teigen i skjelettkostyme.

– Hvilke antrekk glemmer du aldri?

– Ulrikke Brandstorps gullkjole.

– Kunne du tenkt deg å delta selv?

– Jeg kunne absolutt tenkt meg å delta selv.Vi får se om det skjer om noen år. Aldri si aldri!

Finalen i Melodi Grand Prix sendes på NRK 1 lørdag 3. februar kl. 19.50.

Denne saken ble første gang publisert 01/02 2024.

Les også