Viral

Mann fridde til kjæresten under maratonløp - stuntet splitter folk på internett

Søtt og morsomt påfunn eller helt feil tidspunkt?

MARATON-FRIERI: Denne videoen, delt av CBS Evening News på Twitter, har fått oppmerksomhet. Mange mener at kjæresten til maratonløper Kaitlyn Curran valgte feil tidspunkt å stille det store spørsmålet på.
MARATON-FRIERI: Denne videoen, delt av CBS Evening News på Twitter, har fått oppmerksomhet. Mange mener at kjæresten til maratonløper Kaitlyn Curran valgte feil tidspunkt å stille det store spørsmålet på. Foto: Skjermdump / Twitter
Sist oppdatert

Se for deg at du har bestemt deg for å løpe maraton for første gang, du har har trent hardt flere ganger i uken det siste året, du har måttet finne frem alt du har av selvdisiplin og legge vekk alle tanker du har om smerteterskel og melkesyre - du skal tross alt slite deg gjennom 4,2 mil.

Så finner kjæresten din ut at han skal fri til deg, midt i løpet. Hvordan hadde du reagert?

Avbrøt løpet

Akkurat dette skjedde under New York Marathon tidligere i november, hvor en video av Jersey-brannkonstabelen Dennis Galvin som avbryter førstegangs maratonløper og langvarig kjæreste Kaitlyn Curran, har truffet internett, skriver The Guardian.

I videoen kan vi se at Galvin tar seg gjennom sperringene og spør henne om hun vil gifte seg med ham, akkurat idet hun når 16 miles-merket.

Videoen, som ble delt av CBS Evening News, har i skrivende stund mer enn 6400 likes og 1300 mennesker har retweetet videosnutten.

Det er Galvins kusine Kathleen Figueroa som fanget frieriet på film. Hun uttaler til CBS News:

«Folk som løp slakket ned for å ta bilder. Det var ubeskrivelig å bare være der og fantastisk å se det hele.»

Hun forteller videre at fetteren var svært nervøs før stuntet, men det viste seg at han ikke hadde noe å bekymre seg for.

«Hun gråt litt, sa ja, klemte han og sa "Ok, jeg må fullføre løpet mitt".»

Mener tidspunktet var feil

Mange diskuterer imidlertid om det var riktig tidspunkt å stille det store spørsmålet på.

«Han ødela tiden hennes» skriver en bruker på Twitter.

En annen spør:

«Kunne han ikke fridd ved målstreken?»

«Hvis han virkelig elsket henne, hadde han ventet til etter løpet, gitt henne en massasje, tatt henne med ut på en fin middag, latt henne være alene hele natten slik at hun kunne fått en god hvil, vekket henne neste morgen med hjemmelagde vafler og jordbær og deretter spurt henne om hun ville gifte seg med ham. Hjelpes», skriver en tredje.

«Wow, kjæresten min kommer til å gjennomføre noe ganske bemerkelsesverdig som hun har trent i månedsvis for å gjennomføre. Når vi snakker om denne dagen årevis fra nå, hva kan jeg gjøre for å få dette til å handle bare om meg?» kommenterer en annen.

Dennis Galvin ser ut til å ha fått ja på det store spørsmålet, og i videoen kan vi se Kaitlyn løpe videre med ringen på fingeren, tydelig beveget av øyeblikket.

«Det spiller ingen rolle hva vi hadde gjort, det handler om de to» skriver en bruker på Facebook.

«Det ville kanskje vært bedre ved målstreken, men hvis hun er ok med det, er det alt som betyr noe» sier en annen, som også gir sin støtte til frieriet.

Flere skriver også at de ønsker å tro at Galvin bare mente godt, og at han ikke ønsket å stjele oppmerksomheten fra kjærestens maratonløp.

Hva mener du? Romantisk eller feil tidspunkt? Diskuter gjerne på Facebook-siden vår!

Denne saken ble første gang publisert 12/11 2018, og sist oppdatert 12/11 2018.

Les også