Maisie Williams: - Jeg vet hvordan Game of Thrones slutter

NB! Ingen spoilere, bare mye, mye frustrasjon.

Foto: Ian West (Pa Photos)
Publisert

Game of Thrones-skuespiller Maisie Williams (20) var nylig gjest på Jimmy Kimmel Live! for å promotere sin nyeste film Early Man. 

Hun kunne imidlertid ikke dy seg for å skryte litt om Game of Thrones samtidig, og røpet en nyhet som nok frustrerer fans over hele verden.

- Jeg vet hvordan Game of Thrones slutter, uttalte Maisie, men avslørte ikke flere detaljer rundt selve handlingen. 

Les også: Game of Thrones-skuespillerne deler de kleineste møtene med fans

Samtidig la hun ut om hvordan hun følte seg da hun fikk lese manuset til den siste sesongen, som spilles inn i disse dager. 

- Det er uvirkelig, for å være ærlig. Det å være med i denne serien så lenge, og så har den den fanbasen som det har. Alle bare venter på dette øyeblikket, og så leser du det og det er utrolig. 

Hun legger til at hun måtte legge seg nedpå mens hun leste slutten. 

Maisie Williams (foran) som Arya Stark i Game of Thrones, og Sophie Turner som Sansa Stark bak i Game of Thrones. 
Maisie Williams (foran) som Arya Stark i Game of Thrones, og Sophie Turner som Sansa Stark bak i Game of Thrones.  Foto: Hbo/kobal/rex/shutterstock (Shutterstock)

Maisie spiller Arya Stark i HBO-serien som de siste årene har vært en av verdens mest populære og omtalte TV-serier. Den siste og åttende sesongen har ikke premiere før i 2019, noe som betyr at det tidligste vi vil vite noe mer om handlingen er neste vår. 

Denne saken ble første gang publisert 26/02 2018.

Les også