Maddes nye mann

Den styrtrike finansmannen Chris O’Neill er utpekt som prinsesse Madeleines nye kjæreste.

Foto: (Alloverpress)
Publisert

(SIDE2): Det var mot slutten av forrige uke at nyheten om at svenske prinsesse Madeleine (28) igjen har funnet kjærligheten sprakk i svenske medier. Og mange gleder seg nok med Madde, som i fjor vår ble offentlig ydmyket da norske Tora Uppstrøm Berg sto fram i Se og Hør og fortalte at hun hadde hatt en affære med Madeleines forlovede, Jonas Bergström.

Lørdag 24. april 2010 meldte hoffet at forlovelsen var brutt, og samme dag stakk prinsessen av til New York. Siden den gang har Madde oppholdt seg i verdensmetropolen i lange perioder, og det er her hun gjennom svenske venner har truffet en ny mann, skriver Aftonbladet.

Møttes i høst
Chris O’Neill (35) er mannen som før helgen dukket opp på bilder sammen med en flørtende svensk prinsesse. De to skal ifølge avisen ha truffet hverandre sist høst, og flere kilder bekrefter at den kongelige romansen.

- Det er uklart om det er et hundre prosent seriøst forhold, men de har datet en stund. Det er en kjærlighetsromanse, sier en av Aftonbladets kilder, mens en annen opplyser at de to ofte spiser middag sammen, og at prinsessen virker veldig glad når hun er sammen med Chris O’Neill.

Rik og velutdannet
O’Neill tilhører ifølge avisen en rik amerikansk familie, og har i tillegg til penger en solid utdanning fra Sveits og USA på CV-en. Han har siden 2005 arbeidet for en velrenommert finansinstitusjon med kontorer på Manhattan. I likhet med prinsesse Madeleine, bor O’Neill på Upper East Side, Manhattans svar på Frogner og Bogstadveien.

PS! Chris O’Neill er ikke den første i familien som kobles til Europas kongeligheter. Hans mor ble i sin tid utpekt som en av britiske prins Charles’ flammer, en affære som skal ha satt prinsens andre venninne Camilla Parker-Bowles helt i skyggen.

Denne saken ble første gang publisert 18/01 2011.

Les også