Lurte belieberne til å skade seg selv

Justin Biebers fans tar igjen av på Twitter.

Foto: (Getty)
Publisert

(SIDE2): Hashtagene #cutforbieber og #cuttingforbieber startet som en spøk, men enkelte av fansen til kanadieren har tatt det seriøst og faktisk kuttet seg.

Flere har postet bilder der de skader seg selv, som en måte å få Justin Bieber til å slutte sin angivelige marihuanaflørt. Et bilde av det som skal være Bieber med en joint, ble forrige uke publisert av TMZ.

Foto: (Getty)

Hashtagen om å kutte seg selv startet som en meme-spøk på 4Chan, men ble altså raskt plukket opp som seriøst av enkelte fans.

- Originalen er fake, men tweeten begynte å trende - og det at folk støtter den - er urovekkende ekte, skriver complex.com.

Marihuanabildet ble angivelig tatt dagen etter at en paparazzi på jakt etter et blinkskudd av popstjernen, ble påkjørt av en bil og drept.

Bieber selv kommenterte bildet, som skal ha blitt tatt på en fest på et hotellrom i Newport Beach, noe kryptisk slik via Twitter.

- Utvikler meg og lærer hver dag, prøver å være bedre. Man går på en smell, man reiser seg igjen.

Dette er ikke første gang ting og tang på Twitter har fått Belieberne til å ta helt av. I oktober i fjor gikk det rykter på det sosiale mediet om at popprinsen hadde fått kreft, og hashtagen gikk da ut på å barbere av seg håret for å vise sin støtte til Justin.

Det hele var selvsagt en spøk, men det ble først allment kjent etter at en rekke av hans unge fan hadde tatt barbermaskinen fatt og fjernet sine (lange) lokker.

Mer fra Side2? Sjekk forsiden her!

Denne saken ble første gang publisert 08/01 2013.

Les også