Linnéa Myhre og Emil Gukilds bryllup

– Det er aldri gøy når den man bryr seg mest om i hele verden, har det vanskelig

Etter ett år som kjærester, fikk NRK-profil Emil Gukild ja fra forfatter Linnéa Myhre mai i fjor. I sommer smis de i hymens lenker.

<b>GULLRUTEN 2023</b>: Linnea Myhre og Emil Gukild ankommer utdeling av Gullruten i Grieghallen.
GULLRUTEN 2023: Linnea Myhre og Emil Gukild ankommer utdeling av Gullruten i Grieghallen. Foto: Tuva Åserud/NTB
Publisert

Det oste Hollywood-glamour av influenseren Linnéa Myhre (33) og sportsreporter Emil Gukild (31) da de ankom årets Gullruten.

Hun var slående vakker i en kjole fra Alexandre Vauthier og han i en stilsikker dress. Begge var nominerte til sin første Gullrute denne festkvelden, men det forelskede paret har mer enn gjeve prisutdelinger å se frem til i tiden som kommer.

Om ikke lenge gifter de seg – og paret meddelte at den store dagen ikke kunne komme fort nok.

– Planleggingen har gått veldig fint, vi er helt i rute. Vi kunne gjerne giftet oss i morgen! strålte Linnéa på den røde løperen.

Les også: Linnéa Myhre om forloveden: – Det er en engel vi har å gjøre med her

Ukentlige bryllupsmøter

Det var en tydelig rørt Linnéa som annonserte gladnyheten i fjor vår. Emil hadde fridd, og hun hadde sagt ja. Med en ring tilsynelatende utsmykket med edle stener, delte hun nyheten først på sosiale medier.

Under et intervju med God kveld Norge, avslørte paret at de er et svært så operativt team. Det siste året har de avholdt ukentlige bryllupsmøter. Det bekrefter Emil til Her og Nå.

<b>VAKKERT PAR:</b> Det var et tydelig forelsket kjendispar som ankom den røde løperen under årets Gullruten. Nå er bryllupet like rundt hjørnet.
VAKKERT PAR: Det var et tydelig forelsket kjendispar som ankom den røde løperen under årets Gullruten. Nå er bryllupet like rundt hjørnet. Foto: Morten Bendiksen

– Jeg gleder meg sånn. Det tror jeg blir helt rått. Vi har planlagt så lenge nå, at jeg skulle ønske det var i dag, innrømte den sympatiske sportsprofilen.

Paret holdt imidlertid kortene svært tett til brystet hva detaljer rundt den store dagen angår. Linnéa røpet likevel at en av bryllupets aller viktigste detaljer, er i boks.

– Jeg har funnet to brudekjoler. Det er mulig jeg skal skifte kjole underveis, fortalte hun hemmelighetsfullt.

Bryllupets lokasjon, så vel som dato, er strengt hemmeligstemplet, men paret lettet litt på sløret når det kommer til hva som er det aller viktigste for dem på en dag som dette.

– Jeg vil at det skal være vår dag, uten at vi skal måtte tilpasse oss andre, forklarte Linnéa.

Emil sa seg enig.

– Så er det viktig at vi klarer å slappe av, kose oss og stole på at alt går som det skal, la han til.

Les også: (+) Vi var sammen i flere måneder, så forsvant han. Da jeg ringte jobben hans, fikk jeg en ekkel følelse

<b>STILSIKRE:</b> Forfatteren og influenseren Linnéa og sportsreporteren Emil har begge vist at de har en velutviklet motesans. De var imidlertid svært hemmelighetsfulle hva detaljer rundt bryllupsantrekk angår.
STILSIKRE: Forfatteren og influenseren Linnéa og sportsreporteren Emil har begge vist at de har en velutviklet motesans. De var imidlertid svært hemmelighetsfulle hva detaljer rundt bryllupsantrekk angår. Foto: Naina Helén Jåma/VG

Gullruten 2023

Bare Linnéa endte opp med å vinne en Gullruten denne festkvelden, i kategorien «Beste livsstilsprogram» for VGTV-serien «Søvnløs».

Den handler om hennes årelange kamp mot insomni. Hennes utkårede satt med tårer i øynene da hun mottok prisen.

– Dette var veldig rørende – og veldig fortjent, uttalte han til Her og Nå etter at seieren var et faktum.

Linnéa fortalte at Emil har spilt en avgjørende rolle på hennes reise mot bedre søvn.

– Jeg har fått et nytt liv, det er slik det føles. Jeg ante ikke at å sove ville gjøre livet så mye bedre. Jeg føler jeg har fått en ny hjerne, rett og slett. Før var det bare grøt, nå ser jeg klart. Støtten jeg har fått fra Emil underveis, har vært uvurderlig. Han har vært så tålmodig og aldri sint, oppgitt eller lei av min evinnelige sutring på kveldstid og natta, fortalte Linnea takknemlig.

<b>STOLT:</b> Det var en tydelig stolt Linnéa Myhre som mottok pris i kategorien «Beste livsstilsprogram» for VGTV-serien «Søvnløs». Kjæresten medvirket i serien.
STOLT: Det var en tydelig stolt Linnéa Myhre som mottok pris i kategorien «Beste livsstilsprogram» for VGTV-serien «Søvnløs». Kjæresten medvirket i serien. Foto: Morten Bendiksen

– Når jeg har ligget der i senga med negative tanker og ikke kommet meg ut av det, så har han vært der og tilbudt seg å være våken sammen med meg.

Emil beskrev en krevende reise.

– Det er aldri gøy når den man bryr seg mest om i hele verden, har det vanskelig. Men vi har hele veien fokusert på at dette skal gå bra. Det gikk bra til slutt, men det var tøft underveis, fortalte han, tydelig rørt over at hans utkårede vant pris for den informative og viktige serien hun står bak.

NRK-profilen understrekte at den hjelpende hånden, strekkes i begge retninger.

– Linnéa hjelper meg med mine ting også, det går begge veier. Om det gjelder jobb, familie eller venner – alt man kan tenke seg å føle på. Det er hun som har lært meg det. Linnéa har hjulpet meg mer enn jeg har hjulpet henne, meddelte Emil.

Denne saken ble første gang publisert 30/06 2023.

Les også