Lindsay Lohan: - Ingen kvinne kan bli slått, og bli i forholdet

Skuespilleren snakker ut om den mye omtalte krangelen.

Publisert

(SIDE2):Lindsay Lohan (30) og forloveden Egor Tarabasov (23) havnet i en heftig krangel på stranda da de var på ferie på Mykonos forrige uke.

Bråket ble knipset, og nå deles bildene og en video av hendelsen, i sosiale medier. De viser at paret krangler om en telefon, og Tarabasov løper etter Lohan, tar tak rundt henne og holder henne fast.

Lohan er kjent fra filmer som blant annet «Mean Girls» og «I Know Who Killed Me» og «Bobby». Hun har også vært mye i mediene for blant annet festing, promillekjøring og fordi hun ble tatt for besittelse av kokain. Hun har vært sammen med den russiske milliardærarvingen i ni måneder.

Krangelen på den greske øya ble filmet av en person som var på stranda, og videoen går nå viralt. Ifølge Mirror har dette ført til at venner angivelig er urolig for skuespilleren.

- Vi passer på henne døgnet rundt, hun har vært gjennom så mye, sier en kilde.

I videoen kan man se at Lohan kaster en mobiltelefon ut fra bilen de sitter i. Deretter går de begge ut av bilen, og Tarabasov løper etter henne. Han prøver å ta tilbake telefonen ved å vri armen til Lohan bak ryggen hennes.

Overfor DailyMail snakker 30-åringen nå ut om episoden, og sier til avisen at dette ikke er første gang forloveden har vært hardhendt mot henne.

- Jeg innser at jeg ikke kan bli i et forhold bare på grunn av kjærligheten. Ingen kvinne kan bli slått, og bli et forhold med den personen hvis personen ikke kan si unnskyld, sier skuespilleren.

Lohan hevder også at Tarabasov har vært voldelig mot henne tidligere. Hun sier også i intervjuet at hun føler seg utrygg.

- Jeg ønsket å gjøre dette intervjuet fordi det er på tide å fortelle sannheten. Det har vært skrevet så mange løgner om meg i det siste. Jeg har holdt tett så lenge, men nå er jeg redd for hva Egor skal gjøre mot meg og ham selv. 

Lohan forteller at hun den siste tiden har vært på ferie med venner i Italia, og at hun er usikker på hva som vil skje med forholdet.

Tarabasov har ikke kommentert intervjuet i DailyMail.

Denne saken ble første gang publisert 08/08 2016.

Les også