vi menn poker

Linda vant Ladies event

Sist oppdatert

Åtte blide damer var igjen av årets og historiens første «Ladies Event» på norsk jord. Spillere røk ut én etter én, og igjen satt Stine Marie Rød og Linda Minh i heads up. Det ble dramatisk mellom de to spillerne. Minh var lenge kraftig bak Rød, men noen all in-situasjoner snudde spillet i Minhs favør.

Til slutt gikk Rød all inn med Q8, og fikk blikksyn av Minh som hadde KK på hånden. Det var ingen hjelp å få i bordet for Rød og med en konge på river var det hele avgjort. Minh er den første norgesmesteren i «ladies event» på norsk jord .

- Det føles veldig deilig. Jeg har jobbet veldig hardt med poker de siste årene og hatt noen gode resultater tidligere, så jeg har hatt lyst til å jobbe videre med det, forteller den ferske norgesmesterskapet til Vimennpoker.

Rød var lenge foran og så ut til å ha stålkontroll, men etter noen situasjoner snudde det raskt.

- Det sånn som skjer i poker. Når man spiller heads up må man jo noen ganger satse litt, eller så kommer man ingen vei. Da er noen heldige og da snur det raskt.

Minh sier hun bare måtte gripe sjansen da den dukket opp.

- Jeg var veldig, veldig short. Da Stine Marie dyttet med A-7 der, så visste jeg at hun hadde et ess. Da var det bare å få det på, ler Trondheims-piken.

Totalt ble 153 spillere i «Ladies eventen». Førsteplassen får utbetalt 50.300 kroner. Andreplassen får 34.000 kroner.

Denne saken ble første gang publisert 01/09 2018, og sist oppdatert 29/06 2020.

Les også